Wie wint MKB Innovatie Top 100 in 2011?

  • Innovatie & MVO
  • Bron: MKB Midden-Nederland

De inschrijving sluit op vrijdag 28 januari 2011.

Elf Gelderse bedrijven behaalden dit jaar een plaats in deze lijst. Na het record van 370 voordrachten bij de lustrumviering is de inschrijving voor de zesde MKB Innovatie Top 100 geopend. Een innovatie waarbij op het moment van inschrijving nog geen omzet is gerealiseerd, wordt niet voorgedragen voor een beoordeling. Uitsluitend bij de kamer van koophandel geregistreerde ondernemingen kunnen zich nomineren. Stichtingen zijn uitgesloten van deelname.

Impact voor de samenleving
In februari 2011 gaan de expertpanels voor de verschillende sectoren de nominaties beoordelen op impact voor de branche en samenleving, originaliteit, verkrijgbaarheid (gerealiseerde omzet) en de mate van bescherming. Na deze voorselectie volgen nog nieuwheidonderzoeken van NL Octrooicentrum waarna de landelijke jury onder leiding van kamerlid Charlie Aptroot in de maand maart de ranglijst van de MKB Innovatie Top 100 vaststelt. De jury baseert zich daarbij op de voordrachten van de experts, de ingediende formulieren. Ook zal de jury de websites van de ondernemingen bekijken en 'onderzoek' doen door gebruik te maken van Google.

Geen windeieren
Deelname aan de MKB Innovatie Top 100 legt de meeste genomineerden geen windeieren. Harrie Evers van het Hengelose NormTEQ noemt het winnen voor hem een doorbraak in de markt. Aan de MKB Innovatie Top 100 is bewust geen prijs verbonden. De kracht van het initiatief is te laten zien waartoe het MKB toe in staat is. De 100 bedrijven en hun innovaties worden in mei 2011 bekend gemaakt. Daar zijn ook videoreportages over aansprekende innovaties uit de ranglijst van vorig jaar te vinden.

 

Meer informatie over MKB Midden - Apeldoorn:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!