Wintersportseizoen van start bij Skidôme Terneuzen

  • Toerisme & Recreatie

Op 8 en 9 oktober vierde Skidôme Terneuzen met haar gasten de opening van een nieuw wintersportseizoen.

Wintersportseizoen van start bij Skidôme Terneuzen

Nadat duizenden bezoekers een week eerder bij Skidôme Rucphen de sneeuw in gingen, startte ook Zeeuws en Vlaams wintersportland het seizoen op de pistes van Terneuzen. De Open Dagen in Terneuzen vormden ook de kick-off van de nieuwe wintersportspeciaalzaak: Mount Terneuzen.

Voor alle wintersportliefhebbers werden er tijdens de Open Dagen speciale activiteiten georganiseerd, zoals een wintersportbeurs en gratis wedstrijden en clinics. De piste betreden kon tegen een speciaal tarief.

Mount Terneuzen

Eyecatcher bij binnenkomst van de skihal was de nieuwe wintersportspeciaalzaak: Mount Terneuzen. Met de komst van een eigen winkel wil Skidôme de wintersporter een meer complete en unieke wintersportbeleving serveren. Nicky Broos, algemeen directeur: ‘’Thuis in sneeuw is een concept waar Skidôme al jaren voor staat. Door alle facetten van wintersport aan te bieden kunnen we de gast nog meer ondersteunen in het bewerkstelligen van een optimale wintersportbeleving. Dat houdt onder andere in dat we niet alleen de nummer 1 locatie zijn om beter te leren skiën, maar ook met deskundig advies op gebied van vakantiebestemmingen, materiaal en kleding iedere wintersporter klaarstomen voor de wintersportvakantie”.

Veel nieuwe cursusinschrijvingen

Nu het winterseizoen officieel is gestart en de wintersportvakanties weer op de planning staan, hebben veel wintersporters hun cursus bij de skischool geboekt. Opvallend is dat niet alleen beginners, maar ook steeds meer ervaren wintersporters de indoor hal gebruiken om hun skitechnieken te verbeteren. Skidôme verwacht de komende periode nog een hoop nieuwe inschrijvingen bij te krijgen.

Meer informatie over SNOWWORLD (voorheen SKIDÔME):

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!