Woon & Slaapspecialist komt met unieke boxspringconfigurator

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: Goossens

Bij de aanschaf van een goede boxspring ga je liever niet over een nacht ijs.Om een boxspring helemaal naar jouw wens en budget te vinden is het belangrijk dat je van te voren goed kijkt en vergelijkt.

Woon & Slaapspecialist komt met unieke boxspringconfigurator

Niets is er immers zo belangrijk als een goede nachtrust. En daarnaast speelt ook het uiterlijk van de boxspring een belangrijke rol. Wil je hem gestoffeerd of in kunstleder, iets hoger op pootjes, met of zonder voetbord en in welke kleur? Woon & Slaapspecialist Goossens heeft daar wat op gevonden. Zij implementeerden recentelijk de boxspringconfigurator op hun site. Een applicatie, waarmee je op een eenvoudige manier je eigen unieke boxsprings kan samenstellen.

Visualisatie geeft beter beeld

De boxspringconfigurator is een slimme tool waarmee je je ultieme boxsprings zelf heel makkelijk kan samenstellen. Zie het als een bedroomtailor die het perfecte maatbed voor je in elkaar zet. Goossens is een van de eerste wooninrichters van Nederland die gebruikt maakt van deze nieuwe innovatieve applicatie. In slechts zeven stappen stel je op een heel gemakkelijke manier de voor jou meest ideale boxspring samen. Met de tool kan je onder andere spelen met verschillende stijlen en onderdelen met elkaar uitwisselen.

Niet alleen is dit een fijn hulpmiddel om uit te vinden wat het best in jouw slaapkamer past, maar ook vooral om te bepalen wat je niét wilt. Allemaal hebben we wel eens een aankoop gedaan die in de praktijk helemaal niet zo fantastisch was als je van te voren in gedachten had. Misschien heb je dat niet openlijk toegegeven, maar stiekem voelde je toch wel een beetje spijt door deze miskoop. Wanneer je gebruik maakt van een visualiserende tool, zoals ze nu bij deze Woon & slaapspecialist Goossens beschikbaar stellen, weet je in ieder geval zeker dat je dat niet meer kan gebeuren.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!