Workshop: Health Valley Café

  • Farma & Zorg
  • Bron: Health Valley

Waarmee moet u rekening houden als ondernemer bij het ontwikkelen van medische producten?

Workshop: Health Valley Café

Van: 16:00 uur tot: 19:00 uur
Datum: 15-06-2010
Locatie: Businesslounge Velperbroeck
Adres: Markweg 11, 6883 JL Velp GL
Eigen bijdrage: € 0,00
Beschikbare plaatsen: 24

Waarmee moet u rekening houden als ondernemer bij het ontwikkelen van medische producten? Wat is van belang bij octrooibescherming, certificering en goedkeuring van nieuwe medische producten en in welke fase van de ontwikkeling moet u hieraan aandacht geven? Wat zijn de kosten, hoe kunt u de kosten beperken, wat is het belang van bescherming en goedkeuring. Onze gastsprekers zijn Jeanette van Loon, directrice en oprichtster van Medical Device Project BV en Peter Dorr van NL Octrooicentrum.

Medical Device Project BV assisteert bedrijven die medische devices ontwikkelen en op de markt brengen. Jeanette van Loon helpt hen met name om medische goedkeuring te verkrijgen voor deze nieuwe producten. In meerdere fasen van de ontwikkeling kan desgewenst in-house assistentie verleend worden. Jeanette zal toelichten waarop ondernemers moeten letten bij de ontwikkeling van medische producten.

Peter Dorr van NL Octrooicentrum en gedetacheerd bij Syntens zal de mogelijkheden toelichten voor octrooibescherming en de kosten hiervan, zowel nationaal als internationaal, Peter gaat ook in op de afweging die de ondernemer moet maken of octrooibescherming wel haalbaar en zinvol is. Daarnaast wordt getoond hoe octrooi-informatie de ondernemer kan helpen op technisch en strategisch gebied.

Graag nodigen wij u uit voor deze workshop op dinsdag 15 juni 2010 van 16.00 - 19.00 uur. Na de presentaties is er van 18.00 tot 19.00 uur gelegenheid om te netwerken.

Deze workshop maakt deel uit van de reeks ‘Gezonder ondernemen’. Elke maand op een dinsdagavond vindt een workshop plaats in het Health Valley Café. Voor soep en broodjes wordt gezorgd. Aan deelname zijn voor u geen kosten verbonden. De locatie is BusinessLounge Velperbroeck, Markweg 11 te Velp.

U kunt zich hier aanmelden voor deze workshop. Voor vragen kunt u terecht bij Jojanneke Schets, te bereiken op telefoonnummer 088 - 444 0 115. U ontvangt dan het programma, een routebeschrijving en nadere details.

 

Meer informatie over Health Valley:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!