World Trade Center organiseert International Trade Day

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: World Trade Center Eindhoven

Op maandag 23 april organiseert het World Trade Center in Leeuwarden de eerste editie van International Trade Day: hét internationale business to business matchmaking evenement en congres.

World Trade Center organiseert International Trade Day

Het International Trade Day event vindt plaatst tijdens de World Trade Centers Association (WTCA) General Assembly (GA) in Leeuwarden. De WTCA General Assembly is de jaarvergadering van de wereldwijde World Trade Centers (WTC’s), waar alle aangesloten WTC’s elkaar ontmoeten om te netwerken en samenwerkingen aan te gaan.

Netwerken met 60 landen op één dag

Wilt u uw internationale netwerk uitbreiden, nieuwe kennis vergaren en delen of bent u op zoek naar nieuwe samenwerkingsmogelijkheden? Dan is International Trade Day hét evenement voor u.  Op maandag 23 april zullen bedrijven en vertegenwoordigers uit maar liefst 60 verschillende landen zich verzamelen in Leeuwarden. Allen zijn zij gericht op het stimuleren van de handel. Door deel te nemen aan de International Trade Day krijgen deelnemers daardoor in één dag een goed beeld van de slagingskans van hun producten op internationaal schaalniveau.

Programma en aanmelden

Voor het volledige programma, de kosten en de mogelijkheid tot aanmelden, kunt u terecht op de website het World Trade Center in Eindhoven.

Meer informatie over World Trade Center Eindhoven - Zakensociëteit:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!