WVS-groep laat zich zien aan ACE-netwerk

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: WVS-groep

De WVS-groep is onlangs een leerwerkbedrijf geworden. Om deze nieuwe koers nader uit te leggen, was WVS-groep op donderdag 3 december jl. gastheer voor een bijeenkomst gehouden voor het ACE-netwerk, een zogeheten mobiliteitsnetwerk tussen verschillende organisaties in de regio.

WVS-groep laat zich zien aan ACE-netwerk

Werkgevers kunnen binnen dit netwerk vacatures en werknemers uitwisselen en houden elkaar op de hoogte van kennis en nieuwe ideeën.

De presentatie van dit nieuwe beleid en de extra mogelijkheden op het vlak van re-integratie viel in handen van Adrienne Ogier, projectleider werkgeversdienstverlening, die de route voor de komende jaren uitstippelde. Ook de gehele productcatalogus van de WVS-groep kwam aan bod, met een overzicht van de verschillende trajecten en methodes die toegesneden zijn op de rol van WVS-groep als leerwerkbedrijf.

Matchcafé

Een ander hoogtepunt was het matchcafé, waar werknemers die in de database van ACE zaten konden reageren op vacatures van de aanwezige werkgevers. Daarnaast konden de werknemers zelf hun eigen kwaliteiten aanbieden.

De bijeenkomst werd afgesloten met een workshop verzorgd door Randstad. Stafspecialist Erik van der Liet belichtte enkele trends en ontwikkelingen binnen de arbeidsmarkt. Daarnaast werd ruimte geboden voor de werkgevers onderling om te netwerken.

Meer informatie over WVS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!