Young Heembouw van start

  • Bouw
  • Bron: Heembouw

Young Professionals vormen een belangrijke groep binnen een organisatie. Ze hebben een eigen, frisse kijk op zaken en brengen hun eigen inzichten en zienswijzen mee. Dit zorgt voor vernieuwing en innovatie. Jong professionals zijn de toekomst. Heembouw investeert daar graag in.

Young Heembouw van start

De initiatiefnemers tot Young Heembouw: Ilona Ouwehand, Dionne Nap en Thom Bakker

Begin december is Young Heembouw gelanceerd; een club van (100) startende professionals die via jaarlijkse evenementen de mogelijkheid wordt geboden om de (directe) collega’s beter te leren kennen, het netwerk te verbreden en dat zorgt voor verdere ontwikkeling. Young Heembouw staat voor binden, boeien en talentontwikkeling. De evenementen worden door en voor alle Heembouwers en de collega’s van Habeon Architecten tot en met 35 jaar georganiseerd.

De lancering vond plaats op een bijzondere locatie: Eneco World. In dit pand komt de visie van Eneco: Samen gaan we voor duurzaam, in alle facetten terug. Dit werd toegelicht in een korte presentatie, en ervaren met een rondleiding. Na een aantal ronden speeddaten met elkaar, was het woord aan futurist en trendwatcher Richard van Hooijdonk, die de Young Heembouwers een blik op de toekomst gaf.

Klik hier voor meer informatie over de lancering van Young Heembouw in woord en beeld.

Meer informatie over Heembouw Bedrijfsruimten Zuid :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!