Zakenvloer Zwolle: derde editie

Het evenement Zakenvloer Zwolle staat dit jaar in het teken van positiviteit, fun, verrassing en samen zakendoen! De derde editie wordt op 15 november gehouden. Aanmelden?

Zakenvloer Zwolle: derde editie

Het evenement, wat waar elkaar ontmoeten op slechts een vloerkleed centraal staat, wordt gehouden op een nog geheime locatie in Zwolle.

De workshop- en presentatieruimtes hebben moeten wijken. Alles vindt dit jaar op de vloer plaats, de vloerkleden liggen centraal in de ruimte en daaromheen zijn er allerlei kleine presentaties in een ludieke setting. De basis voor iedere deelnemer is een gepersonaliseerd vloerkleed met een ontwerp, logo of foto naar eigen ontwerp. De vloerhouder bepaalt zelf waar het vloerkleed neergelegd wordt en naast wie. Ook kunnen er al online afspraken gemaakt worden voor een live ontmoeting tussen de vloerhouders. Dit jaar worden de vloerhouders ook zichtbaar op grote schermen met een persoonlijke boodschap.

De locatie van Zakenvloer 2012 blijft vooralsnog geheim. Deze Pop Up Fun Edition zal plaatsvinden op een oude vertrouwde plek in Zwolle, of op een tijdelijke locatie, op een bedrijventerrein of in een park. Laat u verrassen!

Meer informatie: http://www.zakenvloer.nl

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!