Zelf een duurzaam huis bouwen met tempex panelen

Mensen laten zien dat je op een goede, duurzame en betaalbare manier een eigen huis kunt bouwen. Dat is de missie van Bouwzelfeenhuis. De la Roy leverde EPS panelen voor een duurzame schuurwoning in Oosterwold.

Zelf een duurzaam huis bouwen met tempex panelen

Voor een kavel in Oosterwold heeft bouwzelfeenhuis samen met de opdrachtgever de fundering aangelegd en het casco geplaatst voor een schuurwoning. De woning wordt geheel in eigen beheer afgebouwd. Naast alle buiten- en binnenafwerkingen worden ook moeilijkere klussen zoals de installaties voor verwarmen en electra zelf aangelegd. De woning wordt energiezuining met onder andere een luchtwarmtepomp en zonnepanelen.

Modulair bouwsysteem

De schuurwoning in Oosterwold is gebouwd met het modulair bouwsysteem van Bouwzelfeenhuis. Het is een nieuw ontwikkeld circulair bouwsysteem, waarbij gebruik wordt gemaakt van modules met een vaste vorm en maat. Het systeem wordt gekenmerkt door een hoge isolatiewaarde, een snelle bouwtijd en een besparing in bouwkosten door seriematige productie. Het modolaire systeem kan grotendeels zelf op locatie worden gemonteerd. 

Meer informatie over DE LA ROY ISOLATIE EN DESIGN B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!