ZIGZAG wil jonge bedrijven naar Kenniswerf Zeeland lokken

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Stichting ZIGZAG

ZIGZAG heeft als onafhankelijke, niet commerciële stichting, sinds de start eind 2009 aan 100 initiatieven van bedrijven/organisaties en projecten een financieel duwtje gegeven met als doel de Zeeuwse economie te stimuleren.

ZIGZAG wil jonge bedrijven naar Kenniswerf Zeeland lokken

De stichting zit helemaal aan het begin van de keten. Dus nog voordat een bank of een andere financier bereid is in te stappen, kan het bestuur van Stichting ZIGZAG beslissen aan grensverleggende en soms aan nog niet aantoonbare commerciële plannen ondersteuning te bieden.

Klein schenken, groot denken

Het bestuur is tevreden over de tot nu toe behaalde resultaten, maar wil graag voor het komende jaar haar pijlen nog meer richten op jonge innovatieve bedrijven binnen en buiten Zeeland. Klein schenken maar groot denken vindt het bestuur wel van toepassing. Jonge, innovatieve bedrijven gevestigd in of buiten Zeeland ontvangen een vestigingspremie tussen de € 500,-- en € 5.000,-- wanneer ze zich vestigen op de Kenniswerf in Vlissingen.

Ondersteuning bij ondernemen

Ook kunnen zij rekenen op ondersteuning bij het vinden van huisvesting, coaching, hulp bij het leggen van contacten, eventueel woonruimte en andere ondersteunende zaken om de komst naar de Kenniswerf in Vlissingen zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Meer informatie over ZIGZAG, Stichting:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!