ZLTO organiseert congres op 14 december 2017

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: ZLTO

Het ZLTO Congres op 14 december; boeren hebben een oplossing. Boeren en tuinders dragen hun steentje bij aan maatschappelijke uitdagingen. Daar zijn is ZLTO, als belangenbehartiger van deze ondernemers, trots op.

ZLTO organiseert congres op 14 december 2017

Bij welke innovatieve oplossingen kan de agrifood sector een sleutelrol vervullen? Laat u verrassen door de mogelijkheden en kom naar het ZLTO Congres op donderdag 14 december in Congrescentrum 1931 in ’s-Hertogenbosch. 

Kansen voor innovatie

Het ZLTO Congres is de plek waar u samen met bestuurders, professionals uit de agrifood en andere stakeholders kijkt naar de rol van het boerenbedrijf in de lokale economie en samenleving. Welke kansen liggen er voor innovatie?

De dag valt uiteen in een programma in petto met meerdere subsessies. Verder neemt ZLTO-voorzitter Hans Huijbers u mee in ‘Boeren hebben een oplossing’. Een prikkelende reflectie daarop geeft Marianne Minnesma, directeur van Urgenda.

Boeren hebben een oplossing!

Misschien kent u ze al: de voorbeelden in uw regio of vakgebied van agrariërs die op lokaal of regionaal niveau belangrijke stappen zetten? Bijvoorbeeld door het opwekken van energie vanuit wind, zon en mest. Of door zich bezig te houden met het sluiten van kringlopen op regionale schaal. Of door verbinding te zoeken met sectoren zoals design, logistiek, technologie, retail en onderwijs. Ook nemen veel boeren en tuinders initiatief om de leefbaarheid op het platteland te stimuleren, door lokale zorg, recreatie of voedselverkoop aan te bieden. Aan vraagstukken zoals klimaat, voedselzekerheid en energie leveren ze een belangrijke bijdrage. Het gebeurt dagelijks. Ook bij u om de hoek.

Zoekt u naar innovatieve oplossingen voor actuele maatschappelijke uitdagingen op lokaal niveau? Laat u uitdagen op het ZLTO Congres! De organisatie hoopt u daar te begroeten.

Aanmelden voor het ZLTO Congres

Bent u erbij op 14 december bij het ZLTO Congres? Klik hier om uzelf aan te melden.

Meer informatie over ZLTO:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!