'Zoek naar manieren waarop u slimmer kunt werken, niet harder'

 • Industrie
 • Bron: Lantech

Op dinsdag 10, woensdag 11 en donderdag 12 april keert Empack terug naar de Jaarbeurs in Utrecht. Ook Lantech uit Cuijk is hier aanwezig. Breng een bezoek aan hun stand en ontdek hoe jarenlange ervaring een machine heeft gemaakt die veel anders is dan de rest.

'Zoek naar manieren waarop u slimmer kunt werken, niet harder'

In 1872 vond Lantech de palletwikkelaar uit en sindsdien heeft het bedrijf meer dan 70.000 palletwikkelaars over de hele wereld geplaatst. Gedurende deze periode hebben zij het een en ander geleerd over het produceren van machines die robuust, betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en minimaal onderhoud vereisen. In een snelle, continu veranderende supply chain-omgeving heeft u immers machines nodig die flexibel zijn, gemakkelijk in gebruik en waarmee u de groeiende markt kunt bijhouden. Maar moet u er uiteraard ook voor zorgen dat de producten die u verzendt onbeschadigd op hun bestemming aankomen. 

Het belang van een veilige winkelbelasting

Uw apparatuur aan de gang houden is een van de sleutels tot een succesvolle verpakkingslijn. En hoewel snelheid een prioriteit is, is het wikkelen van een veilige winkelbelasting net zo belangrijk. Unieke functies zoals de XT Cut en Clamp® en de EZ Weigh ™ Geïntegreerde weegschaal kunnen minuten van uw wikkelproces afschaven, waardoor u tijd en arbeidskosten bespaart. En de gepatenteerde Pallet Grip® van Lantech zorgt ervoor dat uw lading tijdens het transport niet van de pallet kan glijden, waardoor het risico op schade wordt verminderd.

Inline Doosopzetter

Lantech’s Inline doosopzetter, ontworpen voor verpakkingsomgevingen met beperkte vloerruimte, is een compacte machine die zo weinig mogelijk waardevolle ruimte in beslag neemt door het 90 graden heroriënteren van het plano magazijn, waardoor deze "inline" staat met het doosopzet- en bodemsluitgedeelte. Dit ontwerp beslaat slechts 60 procent van de breedte van conventionele doosopzetters en behoudt de mogelijkheid om storingsvrij dozen op te zetten met 90 graden hoeken richten.

Kenmerken waar Lantech machines bekend om staan

 1. Gemakkelijk te verstellen

  De machine is snel en gemakkelijk te verstellen en aan te passen op andere doosmaten. Een operator kan een omschakeling voltooien in slechts drie minuten.
 2. Grote capaciteit

  De Inline doosopzetter is verkrijgbaar met tape of hotmelt lijm sluiting. Een breed scala aan karton kan opgezet worden, met een capaciteit welke kan oplopen tot 25 dozen per minuut.
 3. Afmetingen

  Maximale doosmaat is 620mm x 450mm x 650mm.
  Minimale doosmaat is 200mm x 150mm x 150mm.

Meer informatie over LANTECH:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!