Zonne-aggregaat Volta Energy draagt bij aan duurzame evenementen

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Volta Energy

Daar sta je dan met je ecologisch verantwoordelijke foodtruck, kraam of muziekinstallatie bij dat evenement in een mooi stukje natuur. Jammer genoeg heb je geen andere keus dan om van zo’n vieze herrie makende aggregaat gebruik te maken. De hele dag op de achtergrond een brommende ruis van roet en koolstofuitstoot.

Zonne-aggregaat Volta Energy draagt bij aan duurzame evenementen

Waarom worden in een maatschappij van deze tijd benzine en diesel auto’s bestraft maar het gebruik van een diesel of benzine aggregaat met een rendement van 30% getolereerd, waarbij een roetfilter een ‘’optie’’ is?

Rebelse zonneaggregaten

Gelukkig hoeft dit niet zo te zijn. Volta Energy, een jong klein bedrijf verzet zich rebels tegenover deze over het hoofd geziene doorn in het oog van wet en regelgeving op uitstotende machines en Co2 belastingen van de overheid. Zij beschikken over een kleine vloot van duurzame zonneaggregaten waardoor er geen ruis in de lucht is. Maar integendeel een verbetering van het landschap waarin het evenement plaats vindt. Een zonne-aggregaat waar het oog op valt. Revolutionair. Innovatief, maar vooral maatschappelijk verantwoord, waar het evenement eigenlijk om draait. Delen van plezier, ideeën, kennis en creativiteit. Het evenement loopt super. Een geslaagd evenement.

Volta Energy leeft van zon

Volta Energy bestaat sinds 2017 en zet zich in voor de verduurzaming van de wereld. Volta Energy gelooft dat iedereen wat kan betekenen voor het milieu in deze wereld. Roel Bleumer, de oprichter van Volta Energy, is vanaf zijn jeugd al bezig met het milieu. Tekeningen maken tijdens de middelbare over zonneparken, windturbines en elektrische voertuigen. Tijdens zijn studie werktuigbouwkunde heeft hij zijn roeping gevonden met zijn afstudeeropdracht. Duurzame aggregaten.

Volta-Naos: uitkomst op evenementen

De Volta-Naos, is een aggregaat op zonne-energie met batterijcapaciteit. Een betrouwbare energiebron zonder uitstoot,geen herrie, geen stank. Een 3Kva aggregaat vervanger. Dit is met name bruikbaar voor kleine evenementen. Voor € 89,-- per dag per systeem, een euro minder dan een vergelijkbare brandstof aggregaat. Hiermee kan uw geluidsinstallatie, foodtruck, kraampjes of luchtkussen worden voorzien van stroom. Omdat het systeem modulair is, kunnen er meer accu’s, omvormers of zonmodules aangesloten worden op elkaar. Hierdoor is het mogelijk om meer stroom te verkrijgen. Duurzame stroom op locatie zonder ongemakken.

Meer informatie over VOLTA ENERGY:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!