1931 CONGRESCENTRUM BRABANTHALLEN

Oude Engelenseweg 1
5222 AA 's-Hertogenbosch

Tel. (088) 900 03 33

E-mail: info@1931.nl
Website: www.1931.nl

Van een praktische, korte ontmoeting tot een meerdaags evenement: 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch biedt u altijd de juiste ruimte. Op deze gemoderniseerde locatie, op een steenworp afstand van de historische binnenstad, krijgt uw bijeenkomst de aandacht die zij verdient.
Jarenlang wisselden hier koeien en kalveren van eigenaar, nu wordt kennis en kunde uitgewisseld in een van de meest unieke en historische evenementenlocaties van Nederland.

Authentiek versus modern

Van 1931 tot en met 2001 werden deze hallen gebruikt door veehandelaren uit de regio. Daarna werd de locatie verbouwd tot het hedendaagse 1931 Congrescentrum en in 2001 benoemd tot rijksmonument. U gaat moeiteloos terug in de tijd, om vervolgens aangenaam te worden verrast door de moderne faciliteiten die deze locatie biedt.

Van alle markten thuis

1931 heeft talloze mogelijkheden voor groepen van 4 tot 2.000 personen. Van congressen tot bedrijfsfeesten en van vergaderingen tot beurzen. Alle ruimtes zijn flexibel aan te passen aan de gewenste groepsgrootte en zijn gelijkvloers. Daarnaast grenzen de ruimtes allemaal aan de centrale Foyer, het hart van 1931. 

Brabantse gastvrijheid

Bij 1931 bent u in het hart van het Bourgondische en gastvrije Brabant. Ook het moederbedrijf Libéma is gevestigd in Brabant: gastvrijheid en gastheerschap zitten in het DNA

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!