home » bedrijven » Bouw »

2H B.V., ELECTROTECHNISCH BURO

Logo 2H B.V., ELECTROTECHNISCH BURO

De Vlotkampweg 76
6545 AG Nijmegen
Postbus 1444
6501 BK Nijmegen

Tel. (024) 3241212

E-mail: info@etb2h.nl
Website: www.2hbv.nl

Voor alles waar een draadje aan zit

Duurzaam ondernemen, dat is waar Elektrotechnisch Buro 2H B.V. u bij kan ondersteunen. Als technisch allround installatiebedrijf realiseren zij elektrotechnische installaties, verlichtingsinstallaties, datanetwerken, glasvezeltechniek, brandbeveiligingsinstallaties, telecommunicatie installaties, domotica en nog veel meer. Overal bedenkt Buro 2H een duurzame oplossing voor.

Engineering, Installatie en Service & Onderhoud

De Nijmeegse installateur neemt alle facetten van een project uit handen, van ontwerp tot en met realisatie. Naast een ontwerp maakt Buro 2H ook verlichtingsplannen met de daarbij horende lichtberekeningen waarin duurzaamheid en energiebesparing voorop staan. Een vast team van vakkundige installateurs realiseert de installatie op locatie. Als opdrachtgever heeft u één aanspreekpunt en wordt u continu op de hoogte gehouden van de vorderingen van het werk. Het serviceteam staat 24 uur per dag en 7 dagen in de week klaar om eventuele storingen of calamiteiten te verhelpen. Buro 2H verzorgt ook het onderhoud van uw installatie, zodat u altijd bent gegarandeerd van een goed werkende installatie.

Huisinstallateur en retail specialist

Elektrotechnisch installatiebureau 2H is niet zomaar een installatiebedrijf. Zij mogen zich ‘huisinstallateur’ noemen van het UMC St. Radboud Nijmegen waar zij al meer dan 30 jaar in operatiekamers, laboratoria, verpleegkamers en kantoren de functionele elektrotechnische installaties aanleggen, vervangen en onderhouden. Daarnaast is het Nijmeegse installatiebedrijf retail specialist. Zij installeren al jarenlang elektrotechnische installaties in supermarkten en winkels, zoals Jumbo, Coop en C1000. De brede kennis op het gebied van beveiliging, beeld en geluid, energiebesparingen, klimaat en verlichtingstechnieken verwerken zij tijdens het ontwerpproces tot een passende installatie en uitstraling voor de winkel. Buro 2H staat voor kwaliteit en flexibiliteit. De jarenlange relatie die zij met hun opdrachtgevers hebben, is hier het bewijs van.

Wilt u duurzaam ondernemen?

Duurzaam ondernemen wordt steeds meer een maatschappelijke voorwaarde voor goed ondernemerschap. Elektrotechnisch Buro 2H ziet een duidelijke verschuiving naar het gebruik van energiezuinige en duurzame oplossingen zoals zonnepanelen en energiezuinige verlichting. Met relatief eenvoudige oplossingen en zonder hoge kosten kunnen bedrijven veel geld besparen op energiekosten. Buro 2H helpt u hier graag bij.

Interview met de onderneming

Met relatief eenvoudige oplossingen en zonder hoge kosten kunnen bedrijven veel meer geld besparen op energiekosten. JUMBO geeft het goede voorbeeld. Marcel Polman, directeur van Elektrotechnisch Buro 2H, vertelt hoe zij JUMBO duurzamer aan het maken zijn. Waarom noemen ze jullie de Retail specialist? “Wij installeren al jarenlang elektrotechnische installaties in supermarkten en winkels. Dat varieert van zonnepanelen tot verlichtingsinstallaties en van datanetwerken tot brandbeveiligingsinstallaties. Wij hebben een hele brede kennis van beveiliging, beeld en geluid, energiebesparingen, klimaat en verlichtingstechnieken van winkels, daarom noemen ze ons dus ook wel de retail specialist. Momenteel leggen we zonnepanelen op het dak van de nieuwbouw JUMBO Gouda en de Jumbo in Roosendaal. Het gaat hier om grote installaties van meer dan 200 panelen. Binnenkort mogen we zelfs een JUMBO van 470 panelen voorzien.” Hoeveel energie bespaart JUMBO straks? “Dat is per...

Volledig interview »