3P QUALITY SERVICES B.V.

Nijverheidsweg 4
4854 MT Bavel
Postbus 85
4854 ZH Bavel

Tel. (0161) 438500

E-mail: 3pqs@3pgroup.com
Website: www.3pgroup.com

Als technisch detacheringsbureau rekent 3P Quality Services tal van bedrijven binnen de petrochemische industrie, de procesindustrie, de offshore- en de energiesector tot zijn klantenkring. Het werven en opleiden van technisch talent heeft absolute prioriteit.

Veel industriële ondernemingen hebben behoefte aan goed technisch personeel. Tegelijkertijd blijkt het voor veel bedrijven lastig om technisch talent te werven en te binden: terwijl steeds meer geschoold personeel de komende jaren met pensioen gaat, volgen steeds minder jongeren een technische opleiding. Steeds vaker kiezen industriële ondernemingen ervoor om hun arbeidsbehoefte flexibel in te vullen en de werving van technisch personeel uit te besteden.

Hoogwaardig personeel

3P Quality Services is gespecialiseerd in deze werving; het bedrijf levert hoogwaardig personeel voor uiteenlopende inspectie- en maintenancefuncties. Uitdaging daarbij is het relatief kleine aanbod aan technisch geschoold personeel; waar oudere werknemers vaak niet meer over actuele papieren beschikken, beschikken veel starters in de techniek vaak überhaupt nog niet over de gevraagde kwalificaties.

Zowel starters als 50-plussers

Om dit gat tussen gecertificeerd en niet-gecertificeerd personeel te dichten, biedt 3P Quality Services zowel oudere als jongere werknemers gespecialiseerde opleidingen aan in samenwerking met de Hogeschool Utrecht. In een intensief leerwerktraject worden zij opgeleid voor diverse inspectie- en aanverwante functies. Na afronding van deze opleiding beschikken zij over een volwaardig diploma Inspectie- en Keuringstechnieken (IKT) op niveau 2 of 3. Ook andere opleidingen op het gebied van lastechniek (zoals MLT, EWT en IWT) behoren tot de mogelijkheden.

Optimale match

De kwaliteit van de aan klanten aangeboden vaklui is te allen tijde geborgd; dankzij de gedegen opleiding en coaching vanuit het bureau zelf, maar ook dankzij het gedegen selectietraject. Elke kandidaat die wordt voorgesteld, is minimaal één keer op gesprek geweest. Waar soortgelijke bureaus zich vaak (onder druk van het schaarse aanbod) beperken tot ‘cv schuiven’, besteedt 3P Quality Services uitgebreid aandacht aan een optimale match tussen bedrijf en kandidaat.

Strenge normen

De veiligheidsnormen in de (petro)chemische industrie zijn erg streng en veranderen voortdurend. Als belangrijke toeleverancier is 3P Quality Services volledig VCA-gecertificeerd, wat betekent dat het bedrijf voldoet aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Kandidaten worden tijdens hun dienstverband voortdurend bijgeschoold om ervoor te zorgen dat zij voldoen aan de steeds veranderende wet- en regelgeving. Medewerkers zijn altijd volledig op de hoogte van (inter)nationale normen op het gebied van veiligheid en milieu.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!