home » bedrijven » Bouw »

A.J. LOOTS INSTALLATIEBEDRIJF B.V.

Logo A.J. LOOTS INSTALLATIEBEDRIJF B.V.

Avignonlaan 14
5627 GA Eindhoven

Tel. (040) 243 09 10
Fax. (040) 245 70 01

E-mail: info@ajloots.nl
Website: www.ajloots.nl

A.J. Loots BV uit Eindhoven staat voor maar liefst 150 jaar installatietechniek. Een rijke geschiedenis die gebouwd is op een constant vernieuwende dienstverlening en meer dan tevreden klanten. Daarnaast is het installatiebedrijf zeer actief bezig met het verduurzamen van zowel haar eigen bedrijfsvoering als de door haar uitgevoerde projecten. Innovaties op het gebied van duurzame energie worden door A.J. Loots dan ook op de voet gevolgd.

Installatietechniek voor bedrijven en particulieren

Wie in de regio Eindhoven aan installatietechniek denkt, denkt al gauw aan A.J. Loots B.V. Met anderhalve eeuw ervaring in installatiewerk, klein en groot onderhoud, noodhulp bij calamiteiten en energievoorziening, is A.J. Loots een betrouwbaar adres voor al uw installatieklussen. A.J. Loots BV werkt veel samen met woningbouwverenigingen, makelaars, scholen en industrie in de regio Groot Eindhoven. Maar ook particulieren doen een beroep op haar vakkennis.

Diensten A.J. Loots

A.J. Loots BV helpt u met zowel particuliere (onderhouds)diensten als diensten voor bedrijven. Hieronder vindt u een korte opsomming met wat het installatiebedrijf voor u kan betekenen. Voor een volledig overzicht van de diensten van A.J. Loots kunt u terecht op hun eigen website.

Particuliere diensten

 1. 24-uurservice en onderhoud
 2. Installaties
 3. Energiebesparing
 4. Warmtepompen
 5. Financiering

Diensten voor bedrijven

 1. Planmatig onderhoud
 2. Energiebesparing
 3. Renovaties
 4. Installaties
 5. Warmtepompen
 6. DuBo

Onderhoudsdiensten

 1. Bijvullen en ontluchten
 2. Storingen
 3. Onderhoudscontracten

Specialist in duurzaamheid

Het is inmiddels alweer twaalf jaar geleden dat A.J. Loots BV zich is gaan specialiseren in duurzame diensten. Dat begon allemaal met een project in Eersel. Het installatiebedrijf monteerde daar in 14 woningen warmtepompen. Dit project was een groot succes en vormde de basis voor jarenlange ervaring op het gebied van duurzaamheid. A.J. Loots breidde haar dienstverlening sindsdien onder andere uit met PV-cellen (zonne-energie) en warmtepompboilers. Die focus op duurzaamheid en duurzame energie is altijd gebleven. Met innovatieve producten en slimme oplossingen draagt A.J. Loots bij aan uw portemonnee en het milieu. Zo kan zij u als Bespaarinstallateur wijzen op de vele bespaarkansen in uw woning. Maar ook het inregelen van uw cv behoort tot haar specialisatie.

Renoveren van woningen en gebouwen

A.J. Loots is bovendien úw partner voor woning- en gebouwrenovatie. De totaalinstallateur regelt de W-installatie voor u (gas, water, sanitair, riolering, cv en luchtbehandeling) en brengt duurzame energievoorzieningen aan. Zoals ook bij haar project in Oirschot waar A.J. Loots verantwoordelijk was voor de warmtepompinstallatie gecombineerd met vloerverwarming. Door tevens gebruik te maken van een duurzame WTW-unit (warmteterugwin) heeft de klant geen gas meer nodig om zijn huis te verwarmen.

Innovaties voor een groenere wereld

Het is de onderscheidende kracht van A.J. Loots dat continu bezig is met innoveren. Als totaalleverancier voor installatiewerkzaamheden, onderhoud en energiebehoeftes denkt zij graag met u mee. A.J. Loots BV, dat bovendien KOMO-gecertificeerd is, heeft niet voor niets een informatiecentrum voor duurzame energie geopend. Zij wil op deze manier bijdragen aan een groenere wereld.

Maak vrijblijvend een afspraak

Bent u ook benieuwd hoeveel u op uw energierekening kunt besparen, of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van zonnepanelen, warmtepompen en andere duurzame toepassingen, maak dan vrijblijvend een afspraak. Maar ook voor al het andere installatiewerk bent u bij A.J. Loots aan het juiste adres.

Interview met de onderneming

Hij wist wat zijn nieuwe functie van hem zou vragen. Juist daarom wilde hij er nog eens goed over nadenken. Toch wist Bart de Laat (37) ook al snel dat hij deze kans simpelweg niet kon laten schieten. Sinds vorig jaar is hij directeur van installatiebedrijf A.J. Loots uit Eindhoven. “Een jaar dat me goed is bevallen. Ik werk nu bijna 16 jaar bij A.J. Loots en ken onze branche. Die heeft het nog altijd moeilijk, al kijk ik positief richting de toekomst.” Rustig en stressbestendig Het was oud-directeur Louis van Ham (56) die De Laat vroeg het stokje van hem over te nemen. Een heel bewuste keuze van Van Ham, die als adviseur betrokken blijft bij A.J. Loots. “Bart kent het bedrijf goed. En ik hem: Bart is rustig en kan wel wat hebben. Stressbestendig zijn is een goede eigenschap voor een directeur.” Verschillen in leidinggeven zijn er zeker, vertelt Van Ham. “Zelf ben ik wat impulsiever, Bart overziet de situatie eerst rustig. Maar snel en flexibel...

Volledig interview »