ABOMA

Logo ABOMA

Maxwellstraat 49a
6716 BX Ede

Tel: (0318) 691920

E-mail: info@aboma.nl
Website: www.aboma.nl

Duurzaam bouwen aan veiligheid en kwaliteit

Veiligheid, gezondheid, kwaliteit en milieu. Belangrijke thema’s, maar hoe krijg je ze praktisch van de grond? Bij Aboma weten ze daar alles van. Primair doel van Aboma? Het verhogen van de veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid in de bouw en de verticaal transportbranche. Aboma is op dit terrein dé ideale partner voor betrokken bedrijven en (branche)organisaties met als motto ‘Duurzaam bouwen aan veiligheid en kwaliteit!’ 

De ruim 100 medewerkers van Aboma zijn hier dagelijks mee bezig. De inspecteurs, adviseurs en auditors zijn inzetbaar voor diverse werkzaamheden. Van keuringen tot advies en ondersteuning en van certificering tot opleidingen. 

Veilig materieel

Veiligheid van werknemers én de omgeving moet gewaarborgd zijn met materieel dat aan alle normen voldoet. Aboma is de ideale partner voor wie op zoek is naar een onafhankelijk kwaliteitskeurmerk voor materieel, arbeidsmiddelen of personenliften. 

De gespecialiseerde inspecteurs van Aboma kennen het materieel van hun cliënten als geen ander. Aboma keurt alle soorten materieel, maar is ook graag van dienst bij het zélf leren keuren. En zijn er complexe technische vraagstukken? Ook daarbij helpt Aboma graag verder.

Veilig en gezond werken

Behoefte aan advies en ondersteuning op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu? Of op zoek naar een bedrijf dat trainingen op dit gebied verzorgt? Aboma beschikt over een team van veiligheidskundigen en adviseurs die inzetbaar zijn voor project- of bedrijfsbegeleiding. Zij geven opdrachtgevers onafhankelijk advies bij het ontwerp van een bouwobject en zijn een uitstekende gesprekspartner voor ontwerpers, woningcorporaties, verenigingen van eigenaren en overige beheerders.

Aantoonbare kwaliteit

Aboma is de ideale partner voor elk bedrijf dat een betere positie in de markt en een effectievere en efficiëntere bedrijfsvoering wil bewerkstelligen. Het toont zich bovendien een actieve en betrokken partner voor certificering van veiligheids- en kwaliteitssystemen. 

Met een certificaat van Aboma Certificering is de kwaliteit van diensten direct aantoonbaar wanneer een opdrachtgever daarom vraagt. Het auditteam bestaat uit specialisten met complete kennis van de bouwsector én de bedrijfsorganisatie van de klant. Bovendien zijn de auditors onafhankelijk, maar natuurlijk denken ze wel op alle gebied en elk moment met de klant mee. 

Waarom kiezen voor Aboma:

  • Een toonaangevende specialist op het terrein van keuringen, inspecties en taxaties van uw materieel. 
  • De kundige (project)begeleiding en ondersteuning op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.
  • Een actieve partner op het gebied van certificering van kwaliteits- en veiligheidssystemen. 
  • Divers aanbod van cursussen, trainingen en opleidingen binnen de volledige bouwkolom.

 

 

Interview met de onderneming

Foto: Fred van Vliet, algemeen manager techniek bij Aboma Met een team van zo’n 100 specialisten biedt Aboma een breed pallet van diensten aan, die allemaal gericht zijn op het verhogen van de veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid in de bouw en de verticale transportbranche. ‘Onze dienstverlening is op te splitsen in drie gebieden’, legt Fred van Vliet uit. ‘Voor de bouw- en infrasector bieden wij begeleiding en ondersteuning op het gebied van zaken die te maken hebben met veiligheid, gezondheid en milieu. Verder is Aboma gespecialiseerd in keuringen, inspectie en taxaties van onder meer kranen, liften en installaties. Alles wat je kunt keuren, keuren wij. Ook hebben wij een auditteam dat landelijk onafhankelijke proces certificeringen verzorgt bij bedrijven op het gebied van arbeidsomstandigheden, kwaliteit en milieu. Daarnaast verzorgen wij een groot aantal cursussen, trainingen en opleidingen voor de volledige bouwkolom.’ Veiligheid naar hoger...

Volledig interview »