home » bedrijven » Bouw »

ABR ADVIESBUREAU VOOR BOUWCONSTRUCTIES ROOSENDAAL

Logo ABR ADVIESBUREAU VOOR BOUWCONSTRUCTIES ROOSENDAAL

Klerkenveld 13
4704 SV Roosendaal

Tel. (0165) 56 54 77

E-mail: info@abr-roosendaal.nl
Website: www.abr-roosendaal.nl

Iedere opdracht stelt ons voor nieuwe vragen. De uitdaging om de beste oplossing te presenteren aan de cliënt. Geen ruimte voor halve zaken. Doordacht en helder, snelheid en efficiëntie zijn kernbegrippen. Een directe, persoonlijke benadering van de werkzaamheden is onze stijl. U kunt bij ABR rekenen op de kennis en ervaring van een ingespeeld team wat zich betrokken voelt bij uw project.

Voorafgaand aan elk project, wordt aandachtig geluisterd naar de ideeën en suggesties van de opdrachtgever. Daarbij besteden we veel aandacht aan detail, planning en uitvoering.

Niet zelden voegt ons voorstel vervolgens toch nog een aantal zaken toe. Zodoende wordt optimaal bouwen, zowel in technisch als financieel opzicht, mogelijk gemaakt.

Betrouwbaar

Betrouwbaar, klinkt misschien ouderwets, maar is wat ons betreft een begrip wat niet uit de tijd zal geraken. Voor ABR zijn afspraken er om na te komen. Wij willen voor u een partner zijn waar u op én mee kunt bouwen. In de loop der jaren heeft ABR een uitstekend kwaliteitsimago opgebouwd. Er is ons dan ook heel wat aan gelegen om dit imago voor de toekomst te handhaven.

 • Kennis en ervaring…
  ABR beschikt over gekwalificeerde mensen. Kennis van zaken, ervaring en creativiteit zijn in ruime mate vertegenwoordigd.
 • Digitale verwerking…
  Voor een optimale verwerking van opdrachten maakt ABR onder meer gebruik van de nieuwste digitale technologie.
 • Veelzijdig…
  Uit de projecten die ABR tot dusver realiseerde spreek veel variëteit. ABR heeft ervaring in utiliteitsbouw, industriële- en woningbouw.
 • Samenwerking…
  Efficiënt bouwen betekent ook samenwerken. Een goede communicatie met onze ‘bouwpartners’ beschouwen wij daarom als essentieel voor het eindresultaat.

Wij geven u graag een goed advies!