home » bedrijven » Bouw »

ABR ADVIESBURO VOOR BOUWCONSTRUCTIES ROOSENDAAL

Logo ABR ADVIESBURO VOOR BOUWCONSTRUCTIES ROOSENDAAL

Klerkenveld 13
4704 SV Roosendaal

Tel. (0165) 56 54 77

E-mail: info@abr-roosendaal.nl
Website: www.abr-roosendaal.nl

Iedere opdracht stelt ons voor nieuwe vragen. De uitdaging om de beste oplossing te presenteren aan de cliënt. Geen ruimte voor halve zaken. Doordacht en helder, snelheid en efficiëntie zijn kernbegrippen. Een directe, persoonlijke benadering van de werkzaamheden is onze stijl. U kunt bij ABR rekenen op de kennis en ervaring van een ingespeeld team wat zich betrokken voelt bij uw project.

Voorafgaand aan elk project, wordt aandachtig geluisterd naar de ideeën en suggesties van de opdrachtgever. Daarbij besteden we veel aandacht aan detail, planning en uitvoering.

Niet zelden voegt ons voorstel vervolgens toch nog een aantal zaken toe. Zodoende wordt optimaal bouwen, zowel in technisch als financieel opzicht, mogelijk gemaakt.

Betrouwbaar

Betrouwbaar, klinkt misschien ouderwets, maar is wat ons betreft een begrip wat niet uit de tijd zal geraken. Voor ABR zijn afspraken er om na te komen. Wij willen voor u een partner zijn waar u op én mee kunt bouwen. In de loop der jaren heeft ABR een uitstekend kwaliteitsimago opgebouwd. Er is ons dan ook heel wat aan gelegen om dit imago voor de toekomst te handhaven.

 • Kennis en ervaring…
  ABR beschikt over gekwalificeerde mensen. Kennis van zaken, ervaring en creativiteit zijn in ruime mate vertegenwoordigd.
 • Digitale verwerking…
  Voor een optimale verwerking van opdrachten maakt ABR onder meer gebruik van de nieuwste digitale technologie.
 • Veelzijdig…
  Uit de projecten die ABR tot dusver realiseerde spreek veel variëteit. ABR heeft ervaring in utiliteitsbouw, industriële- en woningbouw.
 • Samenwerking…
  Efficiënt bouwen betekent ook samenwerken. Een goede communicatie met onze ‘bouwpartners’ beschouwen wij daarom als essentieel voor het eindresultaat.

Wij geven u graag een goed advies!

Interview met de onderneming

Foto: Bram van Noort, directeur bij Enercon GmbH Dutch Branch Enercon is een van origine Duitse fabrikant van windturbines. Het bedrijf, dat in 1984 werd opgericht, groeide in dertig jaar tijd uit tot een kleine multinational met wereldwijd in totaal zo’n 18.000 medewerkers. Eind jaren negentig opende het bedrijf ook in Nederland een verkoopkantoor, en anno 2016 werken er bij Enercon in Zwolle zo’n 315 mensen. Ondertussen gaan de technologische ontwikkelingen op het gebied van windenergie enorm snel: het vermogen van de turbines is de laatste decennia sterk gegroeid. De molens zelf worden intussen steeds hoger; werden de eerste turbines op zo’n 50 meter hoogte geplaatst, recent plaatste Enercon al molens met een turbinehoogte van 135 meter. Inclusief wieken reiken deze molens tot 200 meter de lucht in. Betrouwbare partner Daarmee worden ook de eisen aan de fundering van de molens steeds hoger, schetst directeur Bram van Noort van Enercon GmbH Dutch...

Volledig interview »