home » bedrijven » Bouw »

ACCOCARE

Logo ACCOCARE

Vlotkampweg 20
6545 AG Nijmegen
Postbus 38197
6503 AD Nijmegen

Tel. (024) 371 67 90
Fax (024) 371 67 99

E-mail: info@accocare.nl
Website: www.accocare.nl

Efficiency in onderhoud, storingen en renovaties

Accocare is een coöperatie van bekende bouw- en onderhoudsbedrijven met een totaalconcept voor storingsservice, onderhoud, verbouwingen, renovaties en snelle hulp bij calamiteiten. Dat betekent voor u: één aanspreekpunt, één entree voor offerte aanvragen, servicedesk 24/7, uitvoering van onderhoud en verbouwing op een efficiënte wijze.

Efficiency in onderhoud leidt tot kostenbesparingen tot wel 15%

Uit ervaring blijkt dat een planmatige aanpak en bundeling van organisatie leidt tot kostenbesparingen op de onderhoudspost tussen de 5 en 15%. Dat is aanzienlijk.
Hoe we dat doen?

  • Korte lijnen: heldere afspraken
  • Efficiënte, projectmatige aanpak met rapportage
  • Eén vast tarief voor de uitvoering van multidisciplinair onderhoud
  • Eén factuuradres, minder administratie

Preventief- correctie onderhoud, renovatie en oplossen van storingen.

Meerdere opdrachtgevers maken al, tot volle tevredenheid, gebruik van de diensten van Accocare voor bouwkundige, elektrotechnische en werktuigbouwkundige onderhoudszorg van accomodaties (gebouwen, woningcomplexen). Alle coöperatieve leden van Accocare hebben zo hun eigen specialismen. Daardoor ontstaat een breed pakket aan diensten. Dat is niet nieuw.

Wat wél nieuw is:

Doordat Accocare alle specialismen onder één paraplu heeft, zijn wij in staat om alle mogelijke opties van innovatieve energiebesparende maatregelen voor u in kaart te brengen middels één heldere en overzichtelijk rapportage.

In 7 stappen naar energiebesparing en verduurzaming van uw vastgoed

Deze rapportage voor verduurzaming en energiebesparing is gebaseerd op de uitgangspositie, de ambitie en doelstellingen van onze opdrachtgevers. Accocare maakt hierbij gebruik van de GPR Gebouw applicatie om de duurzaamheidsprestaties te meten voor woning- en utiliteitsbouw: nieuwbouw, bestaande bouw en grootschalige renovatie. Hierbij wordt inzichtelijk gemaakt hoe uw vastgoed presteert op het vlak van energie, milieu, gezondheid, gebruikskwaliteit en toekomstwaarde.

U krijgt in één overzicht de investering voor energiebesparende maatregelen, de jaarlijkse energiebesparing, de jaarlijkse kostenbesparing, de terugverdientijd en de CO2-reductie gepresenteerd. Tot slot laat onze applicatie zien welke impact de verschillende energiebesparende maatregelen hebben op het energielabel. Advies en uiteindelijke realisatie worden hierbij door Accocare in zijn geheel verzorgd.

Interview met de onderneming

Over Accocare Wat is de core business van jullie organisatie? Coöperatieve Accocare is een ketensamenwerking van bekende bouw- en onderhoudsbedrijven met een totaal onderhoudsconcept voor multidisciplinaire storingservice, onderhoud, verbouwingen, renovaties en verduurzaming van vastgoed. Dit betekent: één aanspreekpunt, één servicedesk 24 uur / 7 dagen per week, één entree voor offerte aanvragen en uitvoering van totaal onderhoud op een transparante en efficiënte manier. Door bundeling van specialismen c.q. ketensamenwerking bieden wij een breed scala van vastgoedonderhoud middels onze disciplines op het vlak van: 24-uur servicedienst / 7 dagen per week Bouwkundig onderhoud Elektrotechnische installatietechniek Werktuigbouwkundige installatietechniek Daken onderhoud / Inspecties Schilder- en glaswerken Riooltechniek Grond- en sloopwerken Bestrating / (Afval)containers Gevel- / Industriële reiniging Hoe is...

Volledig interview »