ACCOUNTENZPLUS

De Stok 24
4703 SZ Roosendaal

Tel. (0165) 305030
Fax (0165) 314865
E-mail: e-mail@accountenzplus.nl
Website: www.accountenzplus.nl
www.acclifeplanning.nl

De meerwaarde van accountancydiensten zitten ‘m steeds meer in persoonlijk advies. Natuurlijk regelt Accountenzplus als volwaardig advieskantoor ook uw fiscale aangiftes en helpt zij u bij uw jaarrekening. Maar de plus staat toch vooral voor advies op maat.

Advies voor onderneming én ondernemer

Accountenzplus uit Roosendaal is ontstaan uit een bestaande accountantsorganisatie. Het advieskantoor is een belangrijke sparringpartner voor het lokale MKB. Maar ook grotere bedrijven weten de weg naar Accountenzplus te vinden. Dit heeft alles te maken met het ontzorgende karakter van haar dienstverlening. De mensen van Accountenzplus zoomen niet alleen in op uw onderneming, maar kijken naar het totaalplaatje. Wie bent u als ondernemer, wat drijft u en waarom?

Meerwaarde met maatwerk

Voor een gedegen financieel of fiscaal advies is dit inleven in u en uw organisatie ook nodig. Alleen dan ontstaan de beste maatwerkoplossingen. Als ervaren accountancy advieskantoor signaleert Accountenzplus eenvoudig waar er voor u meerwaarde te behalen valt.

Stel u wilt uw huwelijkse voorwaarden onder de loep nemen. Dan kijkt Accountenzplus samen met u waar deze behoefte vandaan komt, wat uw wensen precies zijn en welke gevolgen dat voor andere zaken heeft. Het zorgt voor een oplossing die precies past bij uw persoonlijke situatie.

Persoonlijk ondernemingsvraagstuk

Waar veel accountantskantoren zich met name richten op de onderneming, heeft Accountenzplus veel meer oog voor de ondernemer in privé. Accountenzplus spreekt daarom ook niet van financial planning maar biedt haar klanten (Financial) Life Planning. Iedere ondernemer wil zijn privézaken zo goed mogelijk regelen. Voor zichzelf, voor zijn gezin, maar ook voor het voortbestaan van de onderneming.

(Financial) Life Planning is meer dan financial planning

(Financial) Life Planning van Accountenzplus houdt rekening met alle privézaken die voor een ondernemer belangrijk zijn. Is de ondernemer getrouwd, welke huwelijkse voorwaarden zijn er afgesproken, zijn er testamenten, hoe zit het met de kinderen en wat gebeurt er bij een bedrijfsoverdracht? (Financial) Life Planning is daarmee meer dan financial planning, het overziet het totaalplaatje.

Geen producten, maar passend advies

Accountenzplus zal nooit onnodige kosten maken doordat het advieskantoor niet productgedreven werkt. Alle adviseurs zijn afgestudeerde specialisten op hun gebied. RA voor de Accountant bijvoorbeeld, FFP en MFP voor de Financieel Planner en tot slot ook RB voor de belastingadviseur. Allemaal erkende, hoogwaardige titels. Met de kennis zit het dus wel goed! De adviseurs gaan op zoek naar uw daadwerkelijke behoefte en komen op basis daarvan met een passend advies.

Transparante kosten

De plus in Accountenzplus staat voor meerwaarde op alle gebieden. Naast dat Accountenzplus actief met u meedenkt geniet u van korte lijnen, persoonlijk contact en transparantie. Worden er kosten gemaakt, dan zal Accountenzplus dit altijd vooraf met u afstemmen zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Zelf kennismaken met deze meerwaarde van Accountenzplus? Neem dan eens vrijblijvend contact op.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!