ACES DIRECT

Rosa Castellanosstraat 1
5032 MG Tilburg

Tel. (013) 7621800

E-mail: info@acesdirect.nl
Website: www.acesdirect.nl

Vestigingsjaar: 2000

Klaar voor de toekomst met de IT-oplossingen van ACES Direct

Denkt u aan IT dan denkt u aan ACES Direct. We springen moeiteloos in op de laatste ontwikkelingen en ondersteunen de zakelijke markt veelzijdig én op maat. Ongeacht of u nu werkzaam bent als zzp’er of deel uitmaakt van een grote organisatie. ACES Direct is er voor IT-oplossingen, IT-producten en IT-diensten. Voor advies op maat en ’diensten om de doos’. Voor elk bedrijf, in elke situatie en dat met het inkoopgemak van onze webshop en uw persoonlijke Account Manager.

De veranderingen binnen IT verlopen razendsnel. U volgt al die ontwikkelingen zo goed mogelijk, al wilt u zich uiteraard wel blijven richten op uw primaire proces. ACES Direct begrijpt dat. We ondersteunen u dan ook met een totaalaanbod van IT-oplossingen, IT-producten en IT-diensten en nemen u al het IT-werk uit handen. U heeft daar geen enkel omkijken meer naar en kunt zich volledig blijven focussen op uw core business.

Klaar voor een persoonlijke klik?

ACES Direct gaat voor een persoonlijke klik. We bieden u een persoonlijke Account Manager, die u verder op weg helpt bij uw specifieke IT-vraagstukken. Ook hebben we als ACES Direct een team van specialisten met elk hun eigen vakgebied. Zo weet u zeker dat u nooit een half, maar altijd een volledig antwoord op uw vraag krijgt. En hoewel IT onze passie is, staren we ons niet blind op onze expertise. We hebben oog voor de samenleving, wat blijkt uit de sponsoring van goede doelen. Vanuit onze ACES Direct foundation richten we ons heel bewust op de jeugd – en daarmee op de toekomst.

Server en Storage

In een wereld die zo snel verandert, deelt ACES Direct de eigen kennis en ervaring op basis van meerdere IT-oplossingen. Dat doen we onder andere met oplossingen voor Server en Storage. Bedoeld om uw data veilig, snel en efficiënt op te slaan en op elk moment weer terug te halen. Server en Storage is bij ACES Direct in goede handen.

Software en Cloud

Naast Server en Storage helpen we u ook op weg met de juiste oplossingen voor Software en Cloud. De benodigde licenties maken een wezenlijk deel uit van uw IT-budget, wat betekent dat een kritische blik op uw software geen overbodige luxe is. ACES Direct levert u die blik graag. Ook zorgen we ervoor dat uw investering in Software en Cloud naadloos aanluit bij uw specifieke behoeften.

Uw netwerk: stabiel en snel

Welke rol speelt tijd- en plaatsonafhankelijk werken voor u? Is een term als ‘Bring Your Own Device’ voor u inmiddels niet meer dan normaal? Voor welke situatie u ook kiest: een stabiel en snel netwerk is onmisbaar. ACES Direct legt voor u dan ook de juiste verbinding. We zorgen voor een proactief beheer van uw netwerk, met ruime aandacht voor functionaliteit, performance en stabiliteit.

Toegespitst op uw werkplek

Bovendien spitsen we het netwerk toe op elke werkplek. Of die nu vast, mobiel of flexibel is. ACES Direct beseft dat elke werkplek vraagt om specifieke behoeften en biedt daarom een uitgebreid aanbod aan uiteenlopende diensten. Zo ook voor de zzp’er, die we met het clipit softwareabonnement volledig ontzorgen bij alles wat er bij IT komt kijken. Praktisch, compleet en heel aantrekkelijk geprijsd.

Printen helder in kaart

Zeg eens eerlijk: heeft u helder zicht op het printen binnen uw werkomgeving? Is uw voorraad verbruiksmaterialen op peil? ACES Direct brengt het printen binnen uw organisatie in kaart. Gevolgd door het advies dat u uw printers beter los kunt blijven kopen of toch beter voor een printcontract kunt kiezen. Naast offline printen hebben we uiteraard ook de kennis in huis om u te helpen bij het digitaal beschikbaar stellen van uw documenten. Vraag ons er gerust naar!

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!