ACTEMIUM

Locatie Veghel
Plant Automation & Engineering
Costerweg 5
5466 AM Veghel

Tel. (088) 8318999

E-mail: info@actemium.nl
Website: www.actemium.nl

Locatie Veghel
Elektronica & Paneelbouw
Eisenhowerweg 39
5466 AB Veghel

Tel. (088) 8318480

Locatie Eindhoven
Plant Automation
Science Park Eindhoven 5222
5692 EG Son

Tel. (088) 8318700

Locatie Zwijndrecht
Industrial Services
Molenvliet 1
3335 LH Zwijndrecht

Tel. (078) 6107700

Locatie Goes
Maintenance
Columbusweg 12/A
4462 HB Goes

Tel. (088) 8319555

Locatie Zevenaar
Mobility Solutions
Mercurion 24B
6903 PZ Zevenaar

Tel. (088) 8318100

Locatie Zwolle
Process Engineering
Dokter Spanjaardweg 23
8025 BT Zwolle

Tel. (088) 8318600

Locatie Doetinchem
Plant Automation
Fabriekstraat 17c
7005 AP Doetinchem

Tel. (088) 8318200

Manage Movement

Zonder beweging staat alles stil. Ook bij advisering, engineering, realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud van industriële installaties draait het om wendbaarheid. Wereldwijd de juiste expertise op het juiste moment inzetten én managen. Flexibel inspelen op veranderingen. Voortdurend zoeken naar innovatieve Solutions & Services die uw processen verbeteren. Wij noemen dat Manage Movement.
Het netwerk van Actemium – het merk van VINCI Energies voor de industrie - telt wereldwijd 20.000 specialisten en 300 business units in 40 landen. In Nederland bewegen 850 ondernemende professionals vanuit 23 business de industrie. Bij opdrachtgevers in de markten olie & gas, voeding, brouwerijen & dranken, feed, chemie en farmacie, groothandel & distributie en manufacturing.

De dienstencirkel van Actemium

U wilt optimaal gebruik maken van uw productieomgeving 

Een veilig en betrouwbaar productieproces en hoogwaardige automatiseringsoplossingen die aansluiten op úw situatie. Dat is wat u wilt. En daarvoor heeft u een flexibele partner nodig die uw business kent. Actemium levert u efficiënte en innovatieve oplossingen en diensten die passen bij uw specifieke bedrijfsproces. Want het is onze missie u te helpen uw concurrentievoordeel en industriële prestaties te verbeteren. Nu én op de lange termijn. 

Een wereldwijd netwerk bij ú in de buurt

Ook in Noord-Brabant staan onze specialisten klaar om de prestaties van uw productieproces te verbeteren. In Veghel en Eindhoven zijn we op drie locaties en met negen business units actief voor opdrachtgevers in de markten voeding, brouwerijen en dranken, feed, chemie en farmacie, groothandel & distributie en manufacturing. We ondersteunen deze klanten lokaal en regionaal, landelijk of zelfs wereldwijd met een uitgebreid dienstenpakket.

Diensten en oplossingen die we u vanuit Noord-Brabant bieden

Consultancy en automatisering

Bedrijfsprocessen efficiënter maken begint niet met hard rennen, maar juist met een pas op de plaats. Zodat u vervolgens grote stappen voorwaarts kunt maken. Uw visie en doelen zijn helder. Maar hoe vertaalt u die naar uw productieproces en de werkvloer? Daar kunnen wij u bij helpen. Met advies over uw productieprestaties, concrete verbetertrajecten, effectieve oplossingen voor productieoptimalisatie en de integratie daarvan binnen uw bedrijfsproces. Want alleen door optimale automatisering sluit uw productieproces naadloos aan bij wat u zelf voor ogen hebt. 

Ook groene oplossingen kunnen winstgevend zijn

Voor een zo goed mogelijk bedrijfsproces zoekt u niet alleen winstgevende, maar ook groene oplossingen. Wij helpen u graag uw productieprocessen zo energie-efficiënt mogelijk in te richten. En nieuwsgierig als we zijn kennen we op dat gebied natuurlijk ook de best practices. Daarmee bouwen we, samen met u, aan winstgevende én verantwoorde bedrijfsprocessen. Zo ontwikkelden we een slim Energy Monitoring Systeem waarmee u inzicht krijgt in het energiegebruik van afzonderlijke delen van machinelijnen en installaties. En dat is niet alleen handig om grip te krijgen op uw energiekosten. Het draagt bij aan een energiebewuste en verantwoordelijke organisatie.

Energy Efficiency Actemium

Installatie

U kiest voor hoogwaardige automatiseringsoplossingen die voor uw specifieke situatie zijn bedacht en die voor ú het beste werken. Wij implementeren die oplossingen volgens de relevante (internationale) normen en wet- en regelgeving en op basis van de afspraken die we met u maken voor de inbedrijfstelling. We kopen ook de noodzakelijke middelen voor uw project in en zorgen voor het programmeren, samenbouwen en aansluiten ervan. Hiervoor hebben we alle benodigde disciplines in huis, zoals montage en paneelbouw. 

Service en onderhoud

Ook voor trainingen, inspecties, (langdurige) onderhoudscontracten of smart maintenance bent u bij Actemium aan het juiste adres. Met onze brede dienstverlening op het gebied van industrieel onderhoud bent u verzekerd van optimaal preventief of correctief onderhoud, dat past bij uw bedrijfsdoelstellingen. Als onderhoudspartner denken we met u mee bij het vinden van een passende oplossing. Zo is uw productieproces geborgd, komt u niet voor verrassingen te staan en heeft u geen omkijken naar uw onderhoud.

Zo maken wij ook voor ú graag het verschil 

We combineren voor u onze expertise met een marktgesegmenteerde aanpak. Dit betekent dat elk van onze business units zich focust op één of meer marktsegmenten en daarvoor specifieke expertise aanbiedt. De business units delen hun kennis, kunde en ervaring binnen ons netwerk. U profiteert van deze kennisuitwisseling, maar houdt toch altijd één contactpersoon. Die is bevoegd zelf te handelen en verantwoordelijkheid te nemen. Geen stroperige besluitvorming dus en altijd één op één contact met iemand die uw markt, uw bedrijf én uw uitdagingen kent.

Edulab: onze proeftuin voor technisch talent

Scholen en bedrijven hebben elkaar nodig en dat leidt zo nu en dan tot mooie initiatieven, zoals het Edulab. In dit praktijklokaal op een van onze Veghelse locaties stellen wij technische faciliteiten beschikbaar om kennis uit te wisselen en jongeren enthousiast te maken voor een carrière in de techniek. Scholieren en studenten krijgen hier de kans te werken met diverse industriële installaties en systemen. Het Edulab is een prachtig voorbeeld van een initiatief dat door inspanningen van Actemium en enthousiaste medewerking van opdrachtgevers, leveranciers en partnerbedrijven succesvol is. 

Actemium Edulab

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!