AD DOLLEVOET B.V.

Logo AD DOLLEVOET B.V.

Kantsingel 15
5349 AJ Oss

Tel. (073) 5212769
Fax: (073) 5219141

E-mail: info@dollevoet.nl
Website: www.dollevoet.nl

Aantal medewerkers: 17
Vestigingsjaar: 1988

Ad Dollevoet B.V. richt zich als bedrijf op de logistieke dienstverlening. Naast haar hoofdkantoor in Oss heeft het een operationele vestiging in Rosmalen en diverse opslaglocaties in Noordoost-Brabant. Diensten bestaan uit transport, Distributie B2B/B2C van pallets en grootformaat pakketten, warehousing en Special Logistic Services waarin oplossingen voor beurs/evenementen logistiek, assemblage en ompakken worden geboden.

Organisatie

Dit hechte familiebedrijf dat in 1957 werd opgericht door Ad Dollevoet zelf, is nog steeds 100% in handen van de familie. De directie wordt gevoerd door zoon en dochter. De missie en visie van het bedrijf bestaan uit de kernwaarden: flexibel, klantgericht en betrouwbaar.

De organisatie is inmiddels uitgegroeid naar zo’n 50 medewerkers en telt meer dan 75 eenheden, variërend van bus tot megatrailer. Deze eenheden worden met eigen middelen gefinancierd en onderhouden in een eigen werkplaats.

Transport en distributie

Het transportaanbod is nationaal en internationaal georiënteerd en er wordt 7 dagen per week, 365 dagen per jaar gereden. Voor zowel import als export worden oplossingen geboden met een gegarandeerde looptijd. Transporten zijn mogelijk van 1 pallet tot bulkpartijen. Ook is het mogelijk om wagens of trailers van een eigen merk of logo te voorzien.

Voor distributie geldt dat geheel Nederland wordt gedekt. Ook levering aan winkels en belevering binnen een timeslot en directe leveringen (koerier) horen bij de standaard dienstverlening.

Warehousing

De opslagfaciliteit op het hoofdkantoor omhelst 15.000 m², de totale warehousecapaciteit komt neer op 35.000 m2. Op verschillende locaties worden specifieke logistieke handelingen verricht, waardoor voorraadbeheersing en procesintegratie worden verbeterd. Het warehouse beschikt over een UPC (robot) waarmee pallets efficiënt en schadevrij worden opgeslagen en getransporteerd.

Special Logistic Services

Voor beurs en evenementen logistiek zijn specifieke kennis, transport en faciliteiten in huis. Daardoor zijn er diverse mogelijkheden voor transport en support top op locatie mogelijk. Al vele jaren worden diverse vraagstukken over in-, en ompakken, maar ook emballageprocessen op gebied van voorraad handling bij Ad Dollevoet ondergebracht. Vaak inhouse, maar ook support op klantlocatie is mogelijk.

Kwaliteit en performance

Veiligheid en beveiliging staan voorop. Dankzij de op BCP  gestoelde normering van  warehouse en bedrijfsprocessen, worden verstoringen vaak geruisloos opgelost. Alle goederen zijn voorzien van track en tracé, wagens zijn uitgerust met GPS en chauffeurs verzorgen de  realtime informatie middels smartphone koppeling. Grip op status van goederen is daarmee gegarandeerd, in het warehouse én onderweg.    

Samenwerking

Er zijn verschillende samenwerkende partners waaronder Palletways, Arjan van Houtum B.V. en het membership bij LPO (Logistiek Platvorm Oss). Daardoor zijn vervoersoplossingen bijna onbegrensd. Met een aantal vaste relaties (lees concerns) is een verregaande samenwerking aangegaan. Mede dankzij deze jarenlange samenwerking zijn beschikt de organisatie over geïntegreerde IT oplossingen met realtime informatie, inzicht in performance en optimale grip op voorraad, proces en leveringen.