AD DOLLEVOET B.V.

Logo AD DOLLEVOET B.V.

Kantsingel 15
5349 AJ Oss

Tel. (073) 5212769
Fax: (073) 5219141

E-mail: info@dollevoet.nl
Website: www.dollevoet.nl

Aantal medewerkers: 17
Vestigingsjaar: 1988

Ad Dollevoet B.V. maakt grote stappen

Ad Dollevoet B.V. heeft een belangrijke stap gezet. In oktober 2018 werd de nieuwe hoofdlocatie aan de Kantsingel 15 in Oss betrokken. Daar heeft de logistieke dienstverlener de beschikking over maar liefst 15.000 vierkante meter erbij. Zo functioneert het warehousing-proces nog beter en is het familiebedrijf optimaal voorbereid op de toekomst. 

Naast het hoofdkantoor in Oss heeft Ad Dollevoet B.V. nog diverse opslaglocaties in Noordoost-Brabant wordt gewerkt vanuit Oss, Rosmalen en Schijndel. Het dienstenpakket bestaat uit transport, distributie en expeditie.

Kernwaarden

Het bedrijf werd in 1957 opgericht door Ad Dollevoet en is nu in handen van Sebastiaan Dollevoet.  Hij doet er alles aan om de kernwaarden ‘flexibel, klantgericht en betrouwbaar’ te allen tijde uit te dragen. Het team sluit daar naadloos bij aan.

Niet stilstaan

Het wagenpark telt meer dan 50 eenheden en varieert van bakwagen tot trailer die worden onderhouden in de eigen werkplaats. Ad Dollevoet B.V. staat nooit stil; het nationale en internationale transport gaat de hele week door. 

Kostenbesparing

Ad Dollevoet B.V. makt een prima ontwikkeling door. “Dat komt mede door de verhuizing naar de nieuwe locatie. Daar hebben we veel meer ruimte dan we ooit hebben gehad. Naast de andere locaties in Schijndel en Rosmalen hebben we maar liefst 15.000 vierkante meter opslag toegevoegd. Ook qua kostenbesparing is dit een stuk interessanter omdat we nu meer vanuit één locatie kunnen vertrekken. Klanten reageren positief en merken ook dat we nu nog sneller kunnen laden en lossen en orders kunnen verwerken. We hebben nu een veel grotere bulkruimte en een beter overzicht. Het is veel efficiënter werken nu.”

Het bedrijf in Oss staat bekend als een gezellig familiebedrijf waar eigenlijk alles mogelijk is. “Wij zijn een transporteur die het onmogelijke mogelijk maakt op het gebied van velerlei dienstverleningen. Wat bij een ander niet kan, is voor ons altijd een uitdaging. Maar we blijven een ‘no-nonsense’-bedrijf. Altijd met volledige focus op weg voor onze klanten.”  

Ben jij op zoek naar een utidagende baan in de transportsector? Bekijk dan de vacatures.