ADJ MILIEUTECHNIEK

Vierlinghstraat 47-49
4251 LC Werkendam

Tel. (0183) 505964
Fax (0183) 505965

Email: info@milieuongevallen.nl
Website: www.milieuongevallen.nl

ADJ Milieutechniek is een milieu dienstverlenend reinigings- en afvalverwerkingsbedrijf met een focus op advisering, ondersteuning, beheersing, coördinatie, opruiming en reiniging van of na milieu-incidenten. Het bedrijf biedt een 24/7 dekking binnen de Benelux, 365 dagen per jaar.

Sterke (regionale) dienstverlener

Het was in 1982 dat grondlegger A. de Jong startte met zijn eerste activiteiten: het verkopen en ophalen van reguliere brandstoffen en afvalolie. Destijds nog onder de naam A. de Jong Gorcum Oliehandel B.V. Gaandeweg werd de vraag naar tankreiniging en andere milieuactiviteiten steeds groter. In 1988 groeide het bedrijf uit naar een nieuwe locatie buiten Gorinchem en ging het verder onder de naam A. de Jong Milieutechniek B.V. Hier werd een verwerkingslocatie opgesteld voor de verwerking van afvalwater en inzameling van Klein Chemisch (gevaarlijk) Afval. ADJ groeide in die jaren uit tot een sterke dienstverlener; landelijk, maar vooral regionaal.

Snel, deskundig en persoonlijk

Nadat A. de Jong de verwerkingstak had afgestoten en zich ging richten op de calamiteitensector en professionele reinigingstechniek, werd ADJ Milieutechniek geboren. In 1992 verhuisde het bedrijf naar Werkendam. Vanuit deze nieuwe locatie werden haar (milieu)activiteiten in combinatie met een vernieuwde afvalwaterzuivering voortgezet.  Het bedrijf is in de loop der tijd uitgegroeid tot een van de grootste milieu-incident bestrijdingsorganisaties van Nederland. Dag en nacht staat ADJ Milieutechniek haar klanten snel, deskundig en persoonlijk te woord. Van industriële ondernemingen, overheden, gemeentelijke instanties, bedrijven tot particulieren.

Innovatief en kwalitatief

ADJ Milieutechniek beschikt over meer dan 60 zelf ontworpen reinigingsvoertuigen. Maar ook de recent ontwikkelde AWS heetwater reinigingstechniek getuigt van haar innovatieve karakter. Steeds complexer wordende opdrachten vragen om vernieuwende oplossingen. Snel, flexibel en kwalitatief. Om de kwaliteit te waarborgen, beschikt ADJ over gecertificeerde specialisten met een ruime praktijkervaring. Tot hun standaard expertise behoren: bedrijfshulpverlening, EHBO, VCA**, veilig werken langs de weg en spoor, BRL 9101 verkeersmaatregelen, vervoer met gevaarlijke stoffen (ADR), gasmeten in besloten ruimten door gasmeetkundigen, gaspak- en ademluchtbescherming. Voor iedere sector heeft ADJ experts tot haar beschikking, zoals: veiligheidsdeskundigen, veiligheidsadviseurs, calamiteitencoördinatoren en milieudeskundige medewerkers.

Speerpunten

De speerpunten van ADJ Milieutechniek zijn:

  • Een centrale meldkamer via het 24-uurs milieu-alarmnummer 085 273 18 50;
  • Landelijke dekking met één aanspreekpunt voor het afhandelen en coördineren van milieu-incidenten en reguliere reinigingsprojecten;
  • 24-uurs inzetbaarheid van duurzaam (reinigings)equipment op maat;
  • Ruim 30 jaar ervaring en specialist in milieu- en reinigingsproblematiek;
  • Marktconforme prijsafspraken en geen bindingsvergoedingen;
  • Actuele kennis op het gebied van gevaarlijke stoffen en afvalstoffenwetgeving;
  • 24-uurs acceptatie en NIWO / VIHB erkend betreffende het afvoeren en verwerken van (gevaarlijke)afvalstoffen.
  • Beschikt over kwaliteits- en veiligheidscertificeringen;
  • Proactief, flexibel en leveren van maatwerk.
Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!