ADMINISTRATIEKANTOOR VAN BEERS BV

Mariekerkseweg 48
4364 AS Grijpskerke

Tel. (0118) 59 28 28

Email: info@admvanbeers.nl
Website: www.admvanbeers.nl

Administratiekantoor Van Beers BV: al veertig jaar ervaring

Lodewijk van Beers begon in 1985 Administratiekantoor Van Beers. In de tien jaar ervoor verzorgde hij al parttime de boekhouding voor mkb’ers en particulieren. Veertig jaar knowhow - niet alleen op administratief vlak. Klanten zien dat terug. In de cijfers én in de adviezen. Adviezen met een proactief karakter, die voorsorteren op de toekomst. Zodat genomen beslissingen fundamenteel goed onderbouwd zijn. Daardoor worden problemen voorkomen en kansen gegrepen - te danken aan vier decennia ervaring.

Ook voor juridisch advies

Uiteraard kunnen de klanten bij Lodewijk van Beers en zijn medewerkers terecht voor alle mogelijke zaken op administratief vlak. Maar daar blijft het niet bij. Vanwege de drang van Lodewijk van Beers om over de grenzen van zijn vakgebied heen te kijken, kunnen zijn klanten er terecht voor juridisch advies. Juridisch advies dat vooral op praktijkervaring is gestoeld. Want de praktijk is de allerbeste leermeester en raadgever. Niet voor niets hanteert Administratiekantoor Van Beers het motto: eerst de praktijk, dan de theorie. Vergelijk het maar met autorijden. Dat leer je niet tijdens de lessen, maar pas als het rijbewijs is gehaald. Dan weet je wanneer je moet versnellen als er kansen liggen. Of juist af moet remmen als je kwetsbaar bent. Dit geldt ook  voor ondernemen.

Klein kantoor, grenzeloos denken

Weliswaar is Administratiekantoor Van Beers maar klein, er word wel in het groot gedacht. Dus over de grenzen heen. Nog voordat China bij Nederlandse ondernemers in beeld was, wist Lodewijk van Beers er al administratief de weg. Die ervaring betaalt zich nog altijd uit.
Ook voor bouw- en vestigingsvergunningen

Grenzeloos is ook de service. U kunt bij Administratiekantoor Van Beers niet alleen terecht voor uw administratie of juridische vraagstukken, maar tevens voor bouw- en vestigingsvergunningen. Het is een one shop stop voor alle mogelijke formaliteiten. Altijd één ervaren aanspreekpunt, dus altijd een helder antwoord.

Een klant nooit naar de mond praten

Veel ervaring hebben, houdt in dat je zelfverzekerd bent. Je durft je mening te geven. Administratiekantoor Van Beers zal klanten daarom nooit naar de mond praten, maar eerlijk en duidelijk laten weten hoe de zaken ervoor staan. Niemand is gebaat bij een mooi verhaal dat uiteindelijk verkeerd afloopt. De klant niet, zijn opdrachtgevers niet, en uiteindelijk Administratiekantoor Van Beers niet.

Problemen benoemen, oplossingen aandragen

Problemen worden dus altijd benoemd. En er worden altijd oplossingen aangedragen. Doordat Administratiekantoor Van Beers is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen kunnen specialisten op administratief en juridisch vlak tegen een gereduceerd tarief worden ingeschakeld om elk probleem te tackelen. Daarnaast heeft Administratiekantoor Van Beers de afgelopen dertig jaar een uitgebreid netwerk van deskundigen opgebouwd.

Administratie zelf bijhouden is goedkoper? Dat is een misrekening

Een kleine zelfstandige of startende ondernemer houdt de administratie het liefst zelf bij. Het scheelt kosten. Onze ervaring leert: Het is vaak een misrekening. U bent er langer mee bezig, tijd die u in uw expertise had kunnen steken. En - ook dat leert de praktijk - de discipline ontbreekt. Dat kost uiteindelijk geld. Doe het anders, doe het goed: Laat het over aan experts of doe het samen. Dat gaat tegenwoordig heel eenvoudig doordat klant/ondernemer en expert via internet altijd bij de boekhouding kunnen. Experts met jarenlange ervaring - de experts van Administratiekantoor Van Beers.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!