ADRIAANS VASTGOED B.V.

Gerwenseweg 76, 5708 EL Helmond
Postbus 173, 5700 AD Helmond

Tel. (0492) 534550
E-mail: info@adriaansvastgoed.nl
Website: www.adriaansvastgoed.nl

Eén van de paradepaardjes binnen het woningaanbod van Adriaans Vastgoed zijn de Kubuswoningen in Helmond. Wie kent ze niet? De markante kubusvormige woningen, ook wel paalwoningen genoemd, vallen op door hun unieke vormgeving. Adriaans Vastgoed heeft ze in haar portefeuille en is daar na al die jaren nog steeds heel trots op.

Verhuur van woningen

Adriaans Vastgoed is gespecialiseerd in de verhuur van woonruimte. Aantrekkelijke woningen pronken op de website, ook voor de verkoop, maar eigenlijk moet je gewoon even binnenlopen voor een kopje koffie, want Adriaans Vastgoed levert huisvesting op maat. Zij zoeken de huurder bij het pand of vice versa. Zij denken mee met de klant, kennen Helmond en omgeving op hun duimpje en weten vaak snel een geschikte woonruimte te vinden.

Breed woningaanbod

De huurwoningen bevinden zich zowel in het hogere huursegment als in de sociale huursector. Een aanbod voor alle lagen van de bevolking. Dat maakt Adriaans Vastgoed uniek. Zij hebben voor iedere woningzoekende geschikte woonruimte. Mochten zij uw droompand zelf niet in portefeuille hebben, dan verwijzen zij u door naar een collega makelaar, woningcorporatie of  andere particuliere vastgoedbeheerder, maar vaak is het andersom.

Bedrijfspanden in Helmond

Naast de verhuur en verkoop van woningen heeft Adriaans Vastgoed ook commerciële ruimten in haar portefeuille. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een horecapand of bedrijfsruimte, loop dan gerust eens binnen bij Adriaans Vastgoed.

Duurzaam ondernemen

Het spreekt voor zich dat Adriaans Vastgoed duurzaam onderneemt. Een speciaal aandachtspunt is het leveren van zorg.

De koffie staat klaar!

Adriaans Vastgoed denkt graag met u mee. Dus bent u op zoek naar woonruimte of bedrijfsruimte in Helmond of nabije omgeving, kom dan gerust even binnenlopen. We vertellen u graag over de mogelijkheden.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!