AED-PARTNER

Ekkersrijt 1121
5692 AD Son

Tel. (0499) 490016

E-mail: info@aedpartner.nl
Website: https://www.aedpartner.nl/

AED Partner levert AED’s met hoogwaardige service

AED-Partner is de grootste en merkonafhankelijke leverancier van AED’s in de Benelux. De totaaloplossingen van AED-Partner omvatten veel meer dan het leveren van AED’s alleen. 

Wekelijks worden in ons land ruim 300 mensen buiten het ziekenhuis getroffen door een plotselinge hartstilstand. Vaak is een ambulance pas na meer dan een kwartier ter plaatse, terwijl elke seconde telt. Snelle reanimatie in combinatie met het gebruik van een Automatische Externe Defibrillator (AED) vergroot de overlevingskans aanzienlijk. Hierbij is het niet alleen belangrijk dat AED’s binnen handbereik zijn, maar ook dat de gebruiker er mee om weet te gaan. AED-Partner koppelt de levering van AE’s aan een hoogwaardige serviceverlening en heeft als missie: Public Acces to Defibrillation. Ofwel, levensreddende apparatuur moet voor iedereen beschikbaar zijn.

Vooraanstaande positie

AED-Partner heeft sinds de oprichting in 2003 een vooraanstaande positie verworven als organisatie die zich richt op voorlichting over en verkoop van AED’s. Het bedrijf is leverancier van alle vooraanstaande merken AED’s zoals Cardiac Science, Defibtech, Medtronic, Philips en Zoll. AED-Partner ontwerpt en ontwikkelt daarnaast zelf diverse producten.

AED-Partner heeft een brede klantenkring van particulieren tot grote organisaties zoals KPN. In veel gemeenten heeft AED-Partner AED’s in kasten in de wijk geplaatst,zodat deze 24 uur per dag beschikbaar zijn.

Totaal leverancier

AED-Partner is  geen leverancier die het product levert en dan de handen er van aftrekt. Het gaat er om de juiste vragen te stellen, door mythen en fabels heen te prikken en de klanten zodanig voor te lichten dat ze de juiste keuze kunnen maken. In de basis lijken alle AED’s op elkaar, maar elke AED heeft specifieke kenmerken die deze geschikt of juist minder geschikt maken voor een klant. Zo raadt AED-Partner haar klanten altijd aan om voor een volautomatische AED te kiezen. Deze heeft als voordeel dat automatisch een schok wordt gegeven als dat nodig is. Je hoeft de schokknop niet meer te bedienen en beperkt daarmee het aantal handelingen. Dat lijkt een detail, maar juist in dit soort noodsituaties vergt elke extra  handeling tijd en vergroot het de kans op menselijk falen.

De serviceverlening van AED-Partner omvat meer dan een gedegen aankoopadvies. AED-Partner staat de klant vanaf de aanschaf en gedurende de hele levensduur van het apparaat bij en probeert grote klanten volledig te ontzorgen. AED-Partner neemt het beheer van AED’s plus vervanging van batterijen en elektroden op locatie over zodat de klant geen omkijken meer heeft naar het apparaat.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!

Bedrijven in dezelfde branche