AERS EN ZN., J.L.

Draaibrug 74
4527 PE Aardenburg

Tel. (0117) 45 25 65

E-mail: info@aersolie.nl
Website: www.aersolie.nl

J.L. Aers & Zoon

J.L. Aers & Zoon is in een kleine eeuw uitgegroeid tot het adres voor kwaliteitsbrandstof, -smeerolie en aanverwante producten en diensten. Als officieel dealer van onder andere Esso, Mobil en Antargaz bedient het bedrijf klanten in Zuidwest-Nederland en een deel van België.

Oliehandelaar met jarenlange ervaring

Jacobus Aers startte in 1927 in het Zeeuwse Oostburg met ‘De Automaat’, een vroege voorloper van de moderne tankstations. Hard werken was hem niet vreemd. Aers beschouwde het als vanzelfsprekend, en dus toog hij iedere dag met zijn steekkarretje vol lampenpetroleum rond in Oostburg en omgeving. Zijn tomeloze inzet, maar toch ook zijn persoonlijke en eerlijke manier van zakendoen, staan aan de basis van een succesvolle onderneming.

Aers Olie

Inmiddels is het 2015 en staat de derde generatie Aers aan het roer bij wat voluit J.L. Aers & Zoon heet. In de volksmond staat het bedrijf bekend als Aers Olie. Die naam wordt in Zeeuws-Vlaanderen overigens in één adem genoemd met Esso. Het familiebedrijf is trots hoofdhandelaar van zowel Esso als Mobil producten. Namen die garant staan voor kwaliteit.

Kwaliteitgoederen van ExxonMobil

Iedere dag rijden tankwagens van Aers Olie naar de wereldhavens van Rotterdam en Antwerpen om daar hun producten te laden. Een hoogwaardige kwaliteit brandstoffen en smeermiddelen. Dit is volledig te danken aan de jarenlange relatie met oliegigant Esso dat na een fusie met Mobil inmiddels ExxonMobil heet.

Brandstoffen voor auto’s en industrie

Aers Olie levert allerlei soorten brandstoffen. Voor auto’s: benzines, diesel en LPG; maar ook voor huizen, gebouwen, industriële en agrarische toepassingen wordt diesel geleverd. Het bedrijf levert deze producten voornamelijk aan agrarische bedrijven, transportbedrijven, industrie en garages in Zeeland, West-Brabant, Oost- en West-Vlaanderen.

Smeermiddelen

Olie vinden we ook terug in smeermiddelen zoals smeerolie. Zo’n beetje alles wat rolt, draait of beweegt heeft smeerolie nodig. Aers Olie kan u voorzien van allerlei soorten smeerolie in de door u gewenste hoeveelheid en verpakking. Vaten, drums en cans, van enkele stuks tot bulk. De smeerolie van Aers Olie vindt momenteel zijn weg naar tal van industriële bedrijven.

Tanken in Nederland en België

Naast de oliegroothandel voor met name industriële en agrarische bedrijven, worden ook particulieren al jaren bediend door Aers Olie. Zo kan iedereen zijn auto voltanken met kwalitatieve Esso en Mobil brandstof bij één van de benzinestations. Aers Olie heeft meerdere tankstations in Zuidwest-Nederland, maar met de Aers-Tankpas kunt u bij tientallen tankstations in Nederland en België terecht.

Brandstoffen en veiligheid, duurzaamheid en milieu

Of het nu gaat om uw brandstofverbruik, veiligheid of duurzaamheid of wellicht uw wensen ten aanzien van het milieu, u kunt met alle vragen bij Aers Olie terecht. Met tientallen jaren ervaring in de wereld van brandstoffen en smeerolie weet Aers Olie precies wat er speelt en wat de nieuwste ontwikkelingen zijn. Aers Olie levert u daarom niet alleen het juiste product, maar ook een bijpassend advies op maat.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!