home » bedrijven » Bouw »

AGEL ADVISEURS

Logo AGEL ADVISEURS

Hoevestein 20b
4903 SC Oosterhout
Postbus 4156
4900 CD Oosterhout

Tel. (0162) 456 481
Fax. (0162) 435 588

E-mail: info@ageladviseurs.nl
Website: www.ageladviseurs.nl

AGEL adviseurs, de synergie van een sponsdier

AGEL adviseurs is een multidisciplinair adviesbureau met expertise op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling, infra, bouw, geodesie en omgeving- en milieuonderzoek. AGEL verzorgt hiervoor onder andere onderzoeken, planstudies en aansprekende ontwerpen.

De kracht van zes expertises

Wie AGEL adviseurs eens onder de loep neemt, zal meteen één ding opvallen: de naadloze aansluiting van zes verschillende disciplines. AGEL is vanuit haar expertise betrokken bij stedelijke in- en uitbreidingsplannen, industriële ontwikkelingen, infrastructurele werken, maar ook bij ecologische en landschappelijke projecten. Hoewel de adviseurs zeker ook deelprojecten uitvoeren, vraagt de markt steeds meer om totaaloplossingen. En dan zit men bij AGEL goed. De samenwerking tussen de zes verschillende vakgebieden biedt de klant ontzorging, tijdwinst, gemak en integrale kwaliteit.

Kwaliteit tegen een gunstige prijs

Of het nu gaat om gemeenten, provincies, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, waterschappen, industrie, collega-adviesbureau, aannemersbedrijven of particulieren, AGEL heeft inmiddels heel wat tevreden opdrachtgevers achter haar naam. Het zal alles te maken hebben met haar streven om iedere klant tot volle tevredenheid te helpen. Dit betekent een hoogwaardige kwaliteit bieden tegen een gunstige totaalprijs en uiteraard binnen de overeengekomen tijd. Om de kwaliteit te waarborgen is AGEL adviseurs NEN en ISO 9001:2008 gecertificeerd en beschikt het daarnaast over de benodigde BRL SIKB certificaten voor bodemonderzoek en partijkeuringen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

AGEL adviseurs neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid uiterst serieus en maakt bewuste keuzes om een balans te bereiken tussen People, Planet en Profit. AGEL richt zich op nieuwe marktkansen, groei en innovatie waarbij winst voor mens, maatschappij en milieu te behalen valt. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Daarnaast heeft AGEL adviseurs zowel in haar bedrijfsvoering als in haar projecten duurzame doelstellingen geformuleerd. Het streven naar een zo klein mogelijk ecologische voetafdruk en het bevorderen van de vitaliteit, inzetbaarheid en ontwikkeling van haar medewerkers zijn daar enkele voorbeelden van.

Interview met de onderneming

AGEL adviseurs, dat zo’n 80 medewerkers telt, richt zich met name op vraagstukken op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling, infra, bouw, geodesie en omgeving- en milieuonderzoek. ‘Wij hebben alle disciplines in huis die nodig zijn om projecten in de openbare ruimte te realiseren. De samenwerking tussen deze zes vakgebieden biedt onze klanten ontzorging, tijdwinst, gemak en integrale kwaliteit’, vertelt Remco van Dessel.  Integraal adviseren Het bedrijf werd in 1986 opgericht als ontwerp-, teken- en adviesbureau. In 2006 werd de naam omgedoopt tot AGEL en koos het bedrijf ervoor om zich te gaan richten op het integraal adviseren van opdrachtgevers. Van Dessel: ‘Tot die tijd waren wij met name sterk in bouw, civiel en milieu. Die afdelingen hebben wij intern langzaam maar zeker omgevormd tot integraal samenwerkende projectteams, die hele projecten voor hun rekening kunnen nemen.’ Communiceren en verbinden Inmiddels weten gemeenten,...

Volledig interview »