home » bedrijven » Bouw »

ALQUILAR TECHNIEK B.V.

Logo ALQUILAR TECHNIEK B.V.

Pallasstraat 50
5048 CJ Tilburg

Tel. 06-22609301

E-mail: info@alquilartechniek.nl
Website: www.alquilartechniek.nl

AlQuilar Techniek BV is bliksems goed

Nu de economie langzaam maar zeker aantrekt en ook de bouw weer de orderportefeuille ziet toenemen, zijn er weer meer medewerkers nodig. Maar vast personeel aannemen, dat gebeurt niet zo snel. Zo huren elektrotechnische bedrijven steeds meer onderaannemers in. Daarbij kiezen ze niet voor uitzendbureaus, maar wel voor AlQuilar Techniek BV – een bewuste en logische keuze.

Werken met elektra heeft een extra dimensie

Als een elektrotechnisch bedrijf gebruikmaakt van externen, dan wil ze er wel zeker van zijn dat het vaklui zijn. Immers, als hoofdaannemer heb je wel de eindverantwoordelijkheid. En werken met elektra heeft een extra dimensie: gaat het verkeerd, dan kan dat enorme gevolgen hebben. Daarom kiezen ze voor de professionals van  AlQuilar Techniek BV, specialist in aardings- en bliksembeveiliging. Vaklui met meer dan voldoende ervaring, die weten wat ze doen. Bijkomend voordeel: in vergelijking met gewone uitzendkrachten zijn ze veel zelfstandiger. Eén keer uitleggen wat er moet gebeuren, dan gebeurt het ook.

Alle medewerkers hebben VCA Vol

Alle medewerkers van AlQuilar Techniek BV beschikken over VCA Vol en de certificaten Werken op hoogte en Werken en besturen van een hoogwerker. Elke medewerker wordt in de praktijk gescreend door ze in verschillende ploegen in te zetten. Ze moeten namelijk niet alleen hun vak kennen, er moet ook een klik zijn. Bij klanten werken altijd vaste ploegen met één aanspreekpunt: de hoofdmonteur.

Altijd de afspraken nakomen

Een klus in de bouw moet veel sneller klaar zijn dan voor  de crisis - soms in de helft van de tijd. AlQuilar Techniek BV komt die afspraak altijd na, want dan wordt er gebruikgemaakt van een flexibele schil. Dat kunnen zzp’ers zijn - zeer gemotiveerd, want ze worden elke week betaald -, maar ook medewerkers van installatiebedrijven waar AlQuilar Techniek BV goede connecties mee heeft. Dat levert een win-winsituatie op: als een klant minder werk heeft, kunnen zijn medewerkers toch aan slag blijven.

Ook in het weekend problemen oplossen

Het probleem van de klant is het probleem van AlQuilar Techniek BV. Het moet altijd worden opgelost - ook ’s avonds en in het weekend. Zo wordt AlQuilar Techniek BV in de zomermaanden regelmatig stel-en-sprong bij popfestivals geroepen om het podium te aarden als er onweer dreigt.

Bliksem financial lease

Bliksembeveiliging is niet verplicht. Veel klanten laten het achterwege: het is een te grote investering, zo wordt er geredeneerd. AlQuilar Techniek BV biedt een interessante tussenoplossing om de veiligheid van uw bedrijf optimaal te garanderen: bliksem financial lease. De investering wordt uitgesmeerd over vier of vijf jaar – overzichtelijk en betaalbaar.

Kernwaarden

  • Altijd de afspraken nakomen
  • Geen van negen-tot-vijf-mentaliteit
  • Offertes zonder verrekeningsprijzen

Activiteiten

Enige projecten

  • BP Rotterdam (diverse aardingen en  bliksembeveiliging)
  • KNMI De Bilt (aarding en bliksembeveiliging computervloer en potentiaal)
  • Gasopslag Antwerpen (complete aarding)
  • Van der Valk Hotel Tiel (kabelgoot)
  • Radio 538 (aarding popfestivals)
  • VU Amsterdam (aarding)
  • Verbouwing winkels van JUMBO

Interview met de onderneming

Wanneer een ondernemer dat overkomt, is die ook figuurlijk door de bliksem getroffen: alle machines en voorraden zijn weg. Hoe moet ik voldoen aan de wensen van mijn klanten? Bij die vraag hoort een simpel antwoord: preventie. Laat het kalf niet verdrinken Als het kalf verdronken is, dempt men de put. Dat spreekwoord kent Corné Adriaenssen, eigenaar van AlQuilar Techniek BV, als geen ander. “Ik maak het regelmatig mee dat een ondernemer pas aan bliksembeveiliging denkt als het fout is gegaan. Dan willen ze niet anders meer, want bliksem zorgt voor een enorme schadepost. En heel veel kopzorgen: hoe kan ik mijn bedrijf voortzetten?” Om in bliksemtermen te blijven. “Sommige ondernemers zitten in zak en as. De hele inboedel is weliswaar verzekerd, maar ze krijgen naar dagwaarde uitgekeerd – ook dat wordt vergeten. Dan kun je ook nog eens met een groot financieel probleem worden geconfronteerd. Immers, je moet alles weer nieuw aanschaffen. En je moet op...

Volledig interview »