ALSTEDE VAN MIERLO MAKELAARDIJ

Willem II-straat 39, 5038 BC Tilburg


Tel. (013) 5901964
Fax (013) 5910019
E-mail: info@alstedevanmierlomakelaardij.nl
Website: www.alstedevanmierlomakelaardij.nl

Vestigingsjaar: 1989

Alstede Van Mierlo Makelaardij is een (h)echt familiebedrijf met enorme kennis van bouwkundige zaken en met een professionele dienstverlening die met voorkeur op een gemoedelijke manier tot uiting komt. Ons kantoor staat bekend om deskundigheid, persoonlijke service en betrouwbaarheid.

U kunt bij ons terecht voor onder andere aan- en verkoopbegeleiding, taxaties en niet te vergeten onze bouwbegeleiding.

Eerste keus in onroerend goed

De verkoop of aankoop van uw bedrijfsobject legt u in de betrouwbare handen van Alstede Van Mierlo Makelaardij. U bent dan gegarandeerd van een hoog niveau van deskundigheid en u kunt rekenen op onze maximale inzet. Wij richten ons daarbij niet alleen op het onroerend goed zelf, we zijn ook betrokken bij zaken die voor uw persoonlijke situatie van belang zijn.

De beste opties

Ook verkopen per opbod mogelijk(vrijwillig internet veilen). Met optimale kennis van zaken over alle facetten van het vak bieden we u professioneel en goed onderbouwde adviezen gedurende het taxatie-, koop- en/of verkooptraject.

NVM lid

Als lid van de NVM, een brancheorganisatie voor het makelaarschap, kunnen wij een beroep doen op een breed kennisnetwerk. Hierdoor blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche.

Onafhankelijk taxateur

Taxaties worden bij Alstede Van Mierlo makelaardij exclusief uitgevoerd door een onafhankelijk, gecertificeerd register Makelaar Taxateur. Elke taxatie wordt uitgewerkt conform de geldende normen en met het "model taxatierapport" dat wordt voorgeschreven door de geldverstrekkers.

Vakkundige bouwbegeleiding

Extra service biedt Alstede Van Mierlo Makelaardij door het verzorgen van bouwbegeleiding. We hebben daarvoor zeer ervaren, bouwkundig sterk onderlegde medewerkers in huis die hun expertise onder meer inzetten bij verbouwing, renovaties, etc..

Wij zien uw bezoek en/of een eventuele samenwerking graag tegemoet.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!