AM CREATIE

Logo AM CREATIE

Dorpsstraat 83a, 4413 CD Krabbendijke
Tel.: 06-29454773
Email: info@amcreatie.nl
Website: www.amcreatie.nl

Een grafisch ontwerp voor uw advertentie, brochure, flyer, folder, kalender of magazine? AM Creatie, bureau voor grafische vormgeving uit Krabbendijke in Zeeland, verzorgt een helder design. Het ontwerpbureau richt zich vooral op ontwerpen die zijn bestemd voor drukwerk, zoals folders en advertenties. AM Creatie is een eenmansbedrijf. U hebt altijd contact met dezelfde persoon. Het verhaal over welke boodschap u precies in uw folder of advertentie wilt vertellen, hoeft u maar een keer te doen.

Grafische vormgeving

AM Creatie maakt grafische ontwerpen voor folders en advertenties. Onderdeel van elke folder en iedere advertentie is het bedrijfslogo. Een logo vertelt uw bedrijfsverhaal in beeldtaal. Vooral bedrijven die een zakelijke uitstraling willen – zonder poespas – zijn voor het ontwerp van hun logo bij deze grafisch vormgever aan het goede adres. Het resultaat is een professionele ´huisstijldrager´ die inzetbaar is voor alle soorten reclame zoals drukwerk en buitenreclame.

Huisstijl

Uw bedrijfshuisstijl zorgt voor herkenning bij klanten en consumenten. Een professioneel vormgegeven huisstijl geeft vertrouwen. AM Creatie maakt nieuwe en restylt bestaande huisstijlen. Vanuit Krabbendijke werkt AM Creatie voor bedrijven in Zeeland, zoals in: Goes, Kruiningen, Yerseke en Vlissingen. Daarnaast is AM Creatie actief in West-Brabant zoals in Bergen op Zoom.

Reclame

AM Creatie zorgt voor het grafisch ontwerp alle soorten reclame, zoals folders en advertenties. Bovendien is er een samenwerking met andere specialisten voor het regelen van uw

  • buitenreclame zoals borden en vlaggen
  • belettering
  • autobelettering

Ook de productfotografie voor alle soorten reclame is bij AM Creatie in goede handen.

Een website kan AM Creatie voor u ontwerpen en vormgeven. Voor de bouw van websites werkt AM Creatie samen met websitebouwers.

Grafisch vormgever Adriaan Meeuwsen

Adriaan Meeuwsen is de man achter AM Creatie. Het Zeeuwse bureau voor grafische vormgeving draagt zijn initialen. Voordat Adriaan Meeuwsen startte als zelfstandig grafisch vormgever werkte hij tien jaar als dtp´er en grafisch vormgever bij drukkerijen en reclamebureau. In 2008 startte Adriaan Meeuwsen met AM Creatie.

Adriaan Meeuwsen is een passioneel brommerracer. Naast zijn werk als grafisch vormgever, reed hij jarenlang 50 cc wedstrijden in de hoogste klasse. Nog altijd doet hij mee aan drie aan vier brommerraces per jaar. Met dezelfde passie ontwerpt hij logo´s en huisstijlen, onder andere voor technische bedrijven en motorzaken.

Portfolio graphic design

Grafische ontwerpen van AM Creatie zien? Bekijk hier het portfolio van AM Creatie.

Interview met de onderneming

Directeur Adriaan Meeuwsen aan het woord     Naam: Adriaan Meeuwsen Werkt per week: 40+ uur Eerste baan: Nabewerker in een drukkerij Hoe zou u uzelf omschrijven als ondernemer? Van jongs af aan ben ik in contact met ondernemen en drukwerk waardoor ik goed weet wat het inhoud. Mede hierdoor sta ik als ondernemer voor mijn vak. Hierin ben ik perfectionistisch en probeer ik aan alle wensen van mijn klanten te voldoen. Daarnaast vind ik het ondernemerschap een uitdaging om mezelf verder te verbeteren en topproducten af te leveren. Hoe ziet uw loopbaan er tot op heden uit? Na de MAVO ben ik fulltime gaan werken bij een drukkerij als DTP-er waarvan ik 1 dag in de week naar het Grafisch Lyceum Rotterdam ging. Hier werkte ik al eerder na schooltijd en tijdens vakanties. Omdat de reclame me meer trok ben ik bij een reclamebureau gaan werken wat helaas failliet ging. Zodoende heb ik nog bij 2 drukkerijen gewerkt als DTP-er/vormgever. In die...

Volledig interview »