AMITEC

Hobostraat 1e
5402 CB Uden

Tel. (0413) 269091

E-mail: info@amitec.nl
Website: www.amitec.nl

Milieu- en omgevingsregels

Ondernemers krijgen steeds vaker te maken met milieu- en omgevingsregels. De kennis en de middelen ontbreken vaak en toch  wilt u zorgeloos blijven ondernemen! Al ruim twintig jaar ziet Amitec ondernemers worstelen met de continue veranderende wet- en regelgeving bij een uitbreiding, verhuizing of na een controle van de overheid.

Advies op maat

“Wat heb ik nu nodig?” “Waarom wist ik dit niet eerder?” “Nederland regeltjesland!” “Bureaucratie ten top …” En ga zo maar door.  Eenmanszaken, middelgrote en grote ondernemingen; ze hebben allemaal dezelfde vragen en problemen. Wij onderscheiden ons van andere bureaus door niet aan het handje van de overheid mee te lopen, maar te kijken wat de ondernemer wil.

Open en gelijkwaardig

Wij willen met onze opdrachtgevers zakelijke relaties aan te gaan die zich kenmerken door openheid en  gelijkwaardigheid. Alleen op deze wijze kunnen begrip, vertrouwen en professionaliteit centraal in deze relatie staan.

Adviesgebieden

Binnen onze manier van werken, maken opdrachtgevers samen met ons bewuste keuzes over de werkzaamheden en rol die wij kunnen vervullen (adviseur, controleur, regisseur, bewaker e.d.). Onze adviesgebieden zijn zeer breed en divers. Het toetsen van Bestemmingsplannen, opstellen en begeleiden van een Omgevingsvergunning (Wabo) of Activiteitenmelding en het uitvoeren van onderzoeken hoort allemaal bij ons dienstenaanbod.

Amitec ontzorgt

Bij elke vorm van ontwikkeling, wijziging of uitbreiding worden aanvragen, ontheffingen en andere vereisten in één uniforme procedure doorlopen. Ook voor actuele bedrijfsvoering en wijzigingen daarin wordt dit steeds belangrijker. Door vroegtijdig uw plannen te beoordelen, kan het tempo, capaciteit en budget worden beheerst. Van haalbaarheidstoets tot vooroverleg en van vergunningenstrategie tot de daadwerkelijke aanvraag. Amitec ontzorgt, door het volledige traject uit uw handen te nemen en u tijdig te informeren over de kansen en bedreigingen.

Onafhankelijken deskundig

Amitec is onafhankelijk van de opdrachtgever en stelt zich professioneel en deskundigheid op bij de uitvoering van opdrachten.  Wij verdedigen de belangen van onze opdrachtgevers, passen onze kennis  toe en zorgen dat de vereiste expertise voor onze opdrachtgever bereikbaar is.

Alle informatie van de opdrachtgever behandelen wij als vertrouwelijk, ook na afronding van de opdracht. Klanttevredenheid vormt de basis voor behoud van bestaande relaties met opdrachtgevers en voor het kunnen aangaan van relaties voor milieuzaken met nieuwe opdrachtgevers.

Certificering

Onze werkwijze is conform ons ISO 9001:2008, een gecertificeerde managementsysteem, zodat u verzekerd bent van een kwalitatieve afhandeling van uw opdracht.

De uitvoering van onze opdrachten voor opdrachtgevers is gebaseerd op standaardbepalingen binnen de branche van advies- en ingenieursbureaus.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!