ANVIL INDUSTRIES

Logo ANVIL INDUSTRIES

Spaarpot 113
5667 KW Geldrop
Postbus 2157
6020 AD Budel

Tel. (0403) 047 047

E-mail: info@ANVIL-Industries.nl
Website: www.anvil-industries.nl

Anvil Industries: Kwaliteit is een keuze

Samen bouwen, samen groeien. Onder de naam Anvil Industries bundelen vijf bedrijven hun expertise in mechanische bewerkingen. Rols Machineonderdelen B.V., Jansen Machining Technology B.V., Job Precision B.V.,  Van den Boomen Machinefabriek B.V. en BKL B.V. zijn stuk voor stuk specialisten met een bewezen staat van dienst.

Ieder bedrijf is uniek, samen vullen ze elkaar naadloos aan in bewerkingen, seriegrootte, nauwkeurigheid en afmetingen. Anvil Industries ontzorgt door integrale service met hoge leverbetrouwbaarheid. Topprestaties dus, iedere dag opnieuw. Dat zorgt voor een unieke propositie: Anvil Industries realiseert zowel metaal als kunststofbewerking in de breedste zin van het woord en ontzorgt door een integrale aanpak zowel technisch als op logistiek gebied.

Wij leveren excellente prestaties in engineering, verspanen, lassen, plaatwerk, (zink-)vonken, slijpen, assemblage en testen. Door de toevoeging van BKL aan de groep, in 2019, zijn we ook expert geworden in het bedenken en maken van hijs- en hefmiddelen. Anvil levert halffabricaten en samenstellingen, van kleine series tot 50.000 stuks per jaar.

Wij investeren doorlopend zowel in mensen als machines. Dit om onze precessen continue te verbeteren. Van machinestrategie tot voorraadbeheer, van engineering tot logistieke dienstverlening: onze mensen denken altijd met U mee. Door onze schaalgrote zijn we flexibel en kunnen we oplossingen op maat maken. Meer succes door slimme samenwerking.

Waarom Anvil Industries?

  • One-stop-shop voor mechanische bewerkingen: totaalaanbod in engineering, verspanen, lassen, plaatwerken, (zink-)vonken, slijpen, assemblage en testen. 
  • Flexibel door schaalgrootte: Anvil groeit met klanten mee (+250 vakmensen).
  • Hoge leverbetrouwbaarheid door Supply Chain Management op maat.
  • Innovatieve partner in Life Cycle Management. 
  • Stabiele partner met bewezen trackrecord.
  • Onderdeel van een grotere groep: VADO

Bedrijven Anvil Industries