AQUA AURORA B.V.

Logo AQUA AURORA B.V.

Woudhuizerweg 82,
7325 WL Apeldoorn

Tel. (055) 323 14 68
E-mail: info@aqua-aurora.nl
Website: www.aqua-aurora.nl

Aqua Aurora: vitaal water

Kraanwater is minder gezond en fris dan menigeen denkt. Het heeft veel van zijn oorspronkelijke vitaliteit verloren. Aqua Aurora helpt met slimme toepassingen om water weer vitaal te maken.

De kracht van vitaal water

‘Vitaal water’, grote kans dat u er nog nooit van gehoord hebt. En dat is zonde. Vitaal water verbetert namelijk de kwaliteit van het leven. Het is beter voor uw gezondheid, beter voor productieprocessen en de kwaliteit van eindproducten én beter voor het milieu. We gaan er gemakshalve van uit dat ons kraanwater fris, schoon en zuiver is. En dus gezond voor mensen, planten en dieren. Toch ligt dit genuanceerder.

Het opgepompte water wordt weliswaar gezuiverd, desondanks blijft dit gezuiverde water belast. De stoffen die eruit gehaald zijn, hebben de vitaliteit van het water al aangetast. Aqua Aurora heeft oplossingen bedacht om water opnieuw te vitaliseren.

De basis voor ecologische producten

De Aqua Aurora Vitalisers geven water zijn natuurlijke trilling terug. Hierdoor wordt het water weer vitaal. Vaak ondervinden mensen minder gezondheidsproblemen en bij planten en dieren verbetert het immuunsysteem, zij zijn zo minder snel ziek en het gebruik van antibiotica neemt af. Niet vreemd dat veel consumenten en bedrijven in de agrarische wereld al gebruik maken van de Aqua Aurora vitalisers. Ook in de dienstverlenende sector en de industrie zijn de AA vitalisers ontdekt. Wellnessbedrijven (o.a. Thermen Bussloo), restaurants (o.a. De Wilde Pieters) en kappers (o.a. H2® by Reuvers) merken dat water zachter is, beter smaakt en minder agressief is. In de betonindustrie en bij de productie van verf worden goede resultaten geboekt. En wat iedereen gemeen heeft: minder kosten, goed voor ons milieu en gezonder.

Producten en diensten voor een vitaal leven

Aqua Aurora biedt een breed spectrum aan producten en diensten die allen zorgen voor een gezonde leefomgeving. De diverse Aqua Aurora vitalisers worden hoofdzakelijk op de markt gebracht om water te vitaliseren, maar kunnen samen met de AA energetische platen en AA orgonstralers ook ingezet worden voor luchtbehandeling.

In combinatie met bovengenoemde producten heeft Aqua Aurora waterbuffers en waterzuiveringsystemen ontwikkeld waarmee regenwater en afstromend water van verhardingen geschikt gemaakt worden voor hergebruik. In deze systemen worden speciale mengsels toegepast waarin schelpen een belangrijke functie vervullen. Naast het zuiverende karakter leggen deze systemen ook CO2 vast. Advies hierover kunt u bij Aqua Aurora inwinnen, waarbij oplossingen op maat geleverd worden.

Schelpkalk aan basis van vitaal water

Jarenlang heeft Henk Pannekoek, tot 2010 eigenaar van de Altena Groep, gewerkt met het bijzondere product schelpkalk. Hij ontdekte dat schelpkalk naast een natuurlijk CO2 neutraal bouwproduct ook zeer belangrijk voor de natuurgeneeskunde was. Door de frequentie van schelpkalk aan water toe te voegen, had dit water een zeer gunstig effect op allerlei organismen. De geboorte van vitaal water was daarmee een feit. Aqua Aurora houdt zich tot op de dag van vandaag bezig met het ontwikkelen van nieuwe duurzame en vitaliserende producten en diensten.

Video

Tijdens een beurs in Arnhem komen innovatieve ondernemers aan het woord, ook Henk Pannekoek vertelt over zijn innovatieve oplossing om water weer vitaal te krijgen:

https://www.youtube.com/watch?v=GNDiB4yctoU&feature=share

 

 

Interview met de onderneming

We kennen Aqua Aurora vooral van vitaal water. Het bedrijf leerde ons dat kraanwater helemaal niet zo gezond en fris is als wordt aangenomen. Het heeft namelijk zijn vitaliteit verloren. En om die terug te krijgen, is de Aqua Aurora vitaliser ontwikkeld. Dit ingenieuze apparaat geeft water zijn natuurlijke trilling terug, waardoor het weer vitaal wordt. En dat is beter voor mens en dier. Vitaliseren van groenten en grond De Aqua Aurora Vitaliser werd eerst en vooral ingezet voor het vitaliseren van water en lucht. “Maar er zijn nieuwe ontwikkelingen gaande”, verklapt eigenaar Henk Pannekoek. “Met de nieuwe AA Granulaat vitaliser vitaliseren we nu ook vaste stoffen en organismen. We behandelen namelijk groenten en grond.” Grotere opbrengst en gezondere producten Pannekoek maakt ons nieuwsgierig naar de meerwaarde van deze Vitaliser. “Het levert een grotere opbrengst en gezondere producten op. Om dit aan te tonen, meten we dat met een EFD-systeem....

Volledig interview »