home » bedrijven » Bouw »

AQUALEX BV

Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen

Tel. 0161-748 270

E-mail: info@aqualex.eu
Website: www.aqualex.eu/nl/

Nooit meer zeulen met flessen water

Aqualex is gespecialiseerd in leidingwaterkoelers en innovatieve designkranen met gekoeld, bruisend en heet water. Van landelijke tot moderne interieurs: de kranen van Aqualex zijn met hun stijlvolle afwerking en praktische meerwaarde een indrukwekkend extraatje voor elke keuken.

Aqualex verdeelt systemen die leidingwater filteren, ongewenste smaken en geuren elimineren en zo voor plat of bruisend water uit de kraan zorgen. Het bedrijf is gespecialiseerd in leidingwaterkoelers en multifunctionele designkranen met gefilterd plat, bruisend en kokend water. Het zet daarmee in op hoogwaardig, esthetisch en ecologisch verantwoord gebruiksgemak.

Het bedrijf werd in 2010 opgericht door zaakvoerder Alexander Vanlerberge. Hij vroeg zich af waarom we eigenlijk nog flessenwater kopen, terwijl er zoveel leidingwater beschikbaar is. Eerst verdeelde hij enkel leidingwaterkoelers aan bedrijven, maar al snel kreeg hij de vraag of de systemen ook bestonden voor woningen. Dus bedacht hij daar een antwoord op: een keukenkraan met maar liefst vijf verschillende soorten water: koud en warm kraantjeswater, plat en bruisend drinkwater en kokend water.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!

Bedrijven in dezelfde branche