AQUASURVEY B.V.

Alanenweg 5, 5342 PV Oss

Tel. (0412) 492880
Fax (0412) 623121
E-mail: info@aquasurvey.nl
Website: www.aquasurvey.nl

Het specialistische Aquasurvey verzorgt al twintig jaar afvalwateronderzoek. Een specifiek veld waar veel kennis en ervaring voor nodig is. Door haar kennis en technieken voortdurend op peil te houden, blijft Aquasurvey voorop lopen in haar vakgebied.

Een zuivere zuiveringsheffing

Aquasurvey is een onafhankelijk milieuadvies- en onderzoeksbureau met een zeer specifiek werkgebied. Sinds 1995 houdt zij zich, binnen milieuonderzoeken, bezig met afvalwateronderzoek. Daarbij richt Aquasurvey zich op bedrijven met een vervuilingswaarde van 1000 of meer vervuilingseenheden. Het vaststellen van de zuiveringsheffing voor deze zogenaamde meetbedrijven is haar core competence. Voor tal van andere bedrijven worden uiteenlopende controlemonsters genomen en geanalyseerd.

Meettechnieken

De onderzoeken worden met behulp van de meest moderne meet- en bemonsteringstechnieken uitgevoerd. Alle apparatuur wordt door Aquasurvey in eigen beheer ontwikkeld en onderhouden. Dit geeft veel flexibiliteit, een grote inzetbaarheid en een hoge bedrijfszekerheid. Om de monsterbetrouwbaarheid te garanderen, zijn ook de bedrijfsauto’s volgens het hoogste niveau ingericht. Alle voorzieningen en technieken zijn op professionele wijze ingebouwd. Kijk op Aquasurvey.nl voor een eerste indruk.

Rapportages

Opdrachtgevers ontvangen van ieder onderzoek een unieke rapportage. Zo worden meetweken uitgewerkt in een zeer informatief rapport. Hierin zijn niet alleen de meetresultaten opgenomen, maar worden ook verschillende vergelijkingsgrafieken getoond. Zo ziet u in één oogopslag de trends binnen de onderlinge etmalen en onderzoeksweken. De analyses worden verzorgd door Eurofins en is door de Raad van Accreditatie erkend.

Kalibreren van flowmeter

Voor bedrijven met een eigen flowmeter biedt Aquasurvey de mogelijkheid deze nat te kalibreren. Dit dient één maal per drie jaar te gebeuren. Voor het uitvoeren van de kalibraties van een flowmeter beschikt Aquasurvey over een compacte meetunit. Deze is snel te installeren en in iedere situatie toepasbaar.

Advies

Naast afvalwateronderzoek is Aquasurvey een belangrijke partner bij procesgerichte verbeteringen. Door haar ruime ervaring maakt u gebruik van specifieke kennis. Kennis opgedaan tijdens de uitvoering van zeer uiteenlopende projecten. Kennis die uw lozingssituatie doeltreffend kan optimaliseren.

Aquaworks

Bij het optimaliseren van uw lozingssituatie kan Aquasurvey het estafettestokje doorgeven aan Aquaworks. Aquaworks voert zeer uiteenlopende projecten uit op civieltechnisch gebied. Het levert en installeert diverse zuiveringstechnieken. Ook voor grotere fysische en chemische installaties weet Aquaworks de weg naar bekende, gerenommeerde bedrijven en is Aquasurvey uw adviserende intermediair. Zo heeft u alles onder één dak met een helder zicht op resultaat.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!

Bedrijven in dezelfde branche