Artikelen ARAGORN B.V.

Nieuws

Technologie Nederland wil achterstand in cloud ombuigen naar voorsprong

Nederland loopt enigszins achter ten opzichte van andere Europese landen als het gaat om het onderbrengen van de ICT omgeving in de cloud. Deze achterstand moet echter in vijf jaar omgebogen worden naar een voorsprong.

Bedrijfsnieuws

Technologie ‘Onze medewerkers komen fluitend naar hun werk’

ICT-dienstverlener Aragorn uit Eindhoven maakt een stevige groei door. Het familiebedrijf is daarom op zoek naar een aantal ambitieuze en talentvolle nieuwe medewerkers. ‘Onze medewerkers komen fluitend naar hun werk’, zegt Martijn Lafeber.

Ondernemerstips

Zakelijke dienstverlening Regelt Office 365 de backup van mijn e-mails in Exchange Online?

Heb ik met Exchange Online van Office 365 een back-up van mijn e-mails? Deze vraag krijgt ICT-dienstverlener Aragorn uit Eindhoven vaker. Daarom besteden zij graag aandacht aan dit onderwerp en bieden u de helpende hand bij het verzorgen van een goede backup.

Projecten

Technologie Aragorn is een partner die goed aansluit bij onze bedrijfscultuur

'Op vrijdagavond sloten we onze oude serveromgeving af en op maandagochtend startten we zonder enig probleem op in de beveiligde cloud van Aragorn. Fantastisch gewoon! Ik heb nog nooit zo’n vlekkeloze go-live meegemaakt'.

Interviews

Technologie ‘De cloud is een middel, geen doel’

Begon Aragorn ooit als een leverancier van voornamelijk consumenten-pc’s, anno 2016 is het Eindhovense bedrijf een van de belangrijkste zakelijke ICT-leveranciers van Zuid-Nederland.