ARCA PRINTERS & SUPPLIES B.V.

Logo ARCA PRINTERS & SUPPLIES B.V.

Plaza 11e
4782 SL Moerdijk

Tel. (0168) 380908

E-mail: shop@arca-nl.nl
Website: www.arca-nl.nl

Vestigingsjaar: 1999

De ontwikkelingen in printers en toebehoren gaan snel. Fabrikanten brengen doorlopend nieuwe modellen op de markt met steeds ruimere mogelijkheden. Als leverancier van alle mogelijke printbenodigdheden zorgt Arca Printers & Supplies ervoor dat uw printers nooit stil hoeven te staan.

In ons 1000 m2 grote magazijn hebben wij ruim 7000 artikelen permanent op voorraad, voor alle type printers van Brother, Canon, Epson, Hewlett Packard, Konica, Minolta, Kyocera, Lexmark, OKI, Samsung en Xerox. We leveren cartridges voor inkjetprinters, laserprinters en copiers. Wat u vandaag vóór 17.00 uur bestelt, hebt u morgen in huis. Voor de directe omgeving realiseren we dankzij onze bezorgservice zelfs een levertijd van een half uur. En u kunt natuurlijk ook gerust bij ons binnenwandelen. Wij zijn alle werkdagen geopend van 9.00 tot 18.00 uur. Onze mensen maken altijd tijd voor u.

Laagste prijzen

Onze prijzen zijn volledig concurrerend met die van internetaanbieders. Daarnaast beschikken we over een groot assortiment aan alternatieve en gerecyclede producten, waarmee u zeker 25 procent bespaart ten opzichte van internetprijzen van A-merken. De ontwikkeling hiervan heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Doordat grote merken veel marge hanteren op hun accessoires, zijn andere -vaak gerenommeerde- aanbieders in dat gat gesprongen.

Zo levert de bekende printerproducent Xerox tegenwoordig een hele range producten voor laserprinters van andere merken. De kwaliteit van deze producten is in korte tijd enorm verbeterd en vaak vergelijkbaar met die van de officiële toebehoren. Wij staan voor deze kwaliteit in. Om dat te bewijzen, bieden wij garantie op producten én printer als u bij ons voor alternatieve of gerecyclede producten kiest. Uiteraard leveren wij daarnaast gewoon alle officiële benodigdheden van alle merken, de keuze is aan u.

Familiebedrijf

Arca Printers & Supplies is een sympathiek familiebedrijf dat sinds 1990 bestaat. Eerst vanuit Zwijndrecht, in 1999 volgde de verhuizing naar Moerdijk. Met vader, moeder en zoon staan momenteel twee generaties aan het roer, zij worden geholpen door tien betrokken werknemers. Samen bieden we u de aandacht, kennis en service die u als gewaardeerde klant van ons mag verwachten.

Waar het bedrijf op de huidige locatie ooit uit een kantoor en één hal bestond, groeide Arca in de loop der jaren mee met de ontwikkelingen in de printerbranche. Inmiddels zijn twee aanpalende bedrijfshallen bij de eerste hal getrokken en bedient Arca klanten in heel Nederland en België. Kijk voor het volledige assortiment op www.arca.nl. Vindt u niet wat u zoekt, neem dan contact met ons op via 0168-380908 of shop@arca.nl. Wij staan graag voor u klaar en kunnen u beslist helpen aan de gevraagde producten.