home » bedrijven » Bouw »

ARCHITECTUURPRODUCTIES B.V.

Generaal Bothastraat 5-E,
5642 NJ Eindhoven

Tel. (040) 2908171
E-mail: info@architectuurproducties.com
Website: www.architectuurproducties.com

Aantal medewerkers: 6

Architectuurproducties BV: Artist impressions – Animations – Augmented reality

Architectuurproducties BV brengt architectuur op een heldere en inzichtelijke manier in beeld. Het bedrijf maakt hiervoor gebruik van technieken als artist impressions, animaties en virtual/augmented reality.

3D architectuur visualitatie

3D en virtual reality technieken worden voor steeds meer toepassingen gebruikt. Wie denkt dat deze technieken met name voor de filmindustrie en game design zijn weggelegd, heeft het mis. Architectuurproducties BV gebruikt artist impressions, animaties en virtual/augmented reality voor architectuurvisualisaties en is daar uiterst succesvol in.

Van oorsprong was Architectuurproducties een bouwkundig bureau dat vooral tekende, berekende en bestekken schreef. Zo deed het bureau onder andere tekenwerk voor de Technische Universiteit Eindhoven. Nadat men een afbeelding had gemaakt uit een bouwkundig 3d model, kwam deze op de voorkant van architectuurtijdschrift Archis, toen is de bal gaan rollen. Haar core business bestaat nu uit het produceren van beeldmateriaal met de focus op vastgoed.

Flexibele dienstverlening

Architectuurproducties BV brengt architectuur op een heldere en inzichtelijk manier in beeld. Artist impressions, sfeerplattegronden en vogelvluchtafbeeldingen geven een goed totaaloverzicht van uw vastgoedproject. Een mooi voorbeeld project is de schouwburg in Cuijk. Bij dit project worden oud en nieuw op een verfijnde manier gecombineerd. En dan is de 3D-techniek uiterst welkom.

Met behulp van 3D-techniek worden ontwerp knelpunten inzichtelijk gemaakt. Of het dan om een klein of groot project gaat, dat maakt voor Architectuurproducties BV niets uit. Het bedrijf levert altijd een hoog kwaliteitsniveau terwijl de doorlooptijd kort is. “Binnen een paar dagen kunnen wij een impressie van een winkel klaar hebben”, garandeert Joris Dekkers van het bureau.

Bundeling van specialiteiten

Naast een hoog kwaliteitsniveau en een korte doorlooptijd is de bundeling van specialiteiten dé grote kracht van het bedrijf. Haar mensen zijn breed inzetbaar en o.a. thuis in bouwkunde, interieurontwerp en programmeren. Als klant profiteert u optimaal van deze diversiteit aan kennis.

De servicegerichte mensen van Architectuurproducties kunnen alles voor u maken. Wilt u in een animatie ‘door uw plan wandelen’, geen probleem. Dit kan zelfs met behulp van virtual reality.

In tijden van smartphones en mobility mag ook een app voor de tablet niet ontbreken. Architectuurproducties maakt Augmented Reality applicaties van uw toekomstige project. Hiermee kan het gebouw op locatie bekeken worden en kan ook als digitale maquette worden gebruikt. Geen sciencefiction, maar gewoon een prachtig staaltje techniek.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!