ARCO

Parallelweg 2/III, 7102 DE Winterswijk
Postbus 11, 7100 AA Winterswijk

Tel. (0543) 546098
Fax (0543) 521395
E-mail: info@arco.nl
Website: www.arco.nl

Arco maakt al meer dan 100 jaar hoogwaardige meubelen voor privé- en openbaar gebruik. Onze producten zijn ontwikkeld met liefde, aandacht en passie voor het vak, geproduceerd in Nederland op een vakkundige en innovatieve wijze.

Het product ten dienste van de gebruiker

We staan voor ons product, maar vinden de gebruiker van onze meubelen het belangrijkst. Onze producten dringen zich dan ook niet op. Het is aan de gebruiker om met onze producten op zijn eigen manier invulling te geven aan zijn leven.
Arco staat dan ook niet voor koel en elitair design maar voor creaties op mensenmaat.

'relatively serious'!

Informaliteit en ruimte voor verrassing maken deel uit van onze bedrijfsfilosofie.  We zijn dagelijks uiterst serieus bezig met wat we doen maar houden wel van enige relativering en zin voor humor.  Wij nodigen u graag uit op onze site om alle elementen te ontdekken die Arco maken tot wat het vandaag is. 

Productie

Naast het uiterlijk van een meubel, zijn duurzaamheid, functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en verantwoorde materiaalkeuze aspecten waaraan Arco grote waarde hecht. Gelet op ons aller zorg voor het milieu, ziet Arco het als haar opdracht om middels een kritisch en zorgvuldig materiaalgebruik en gebruik makend van zowel moderne als ambachtelijke technieken een duurzaam en technisch hoogwaardig meubel te produceren.

Verkoop

Arco heeft haar eigen stijlvolle collectie van tafels, stoelen en kasten. Op basis hiervan kunnen wij kantoorruimten, receptie ruimten en vergaderruimten voor u inrichten in samenwerking met onze vaste inrichtingsarchitecten en projectbureaus. Zowel een selecte groep Nederlandse als internationale designers tekenen voor het ontwerp van meubelen, die gekenmerkt worden door pure materialen, verfijnde afwerkingen en geraffineerde details. De volledige inrichting kan op deze manier van idee tot ontwerp tot en met inhuizing voor u verzorgd worden. U bent gegarandeerd van een unieke inrichting met prachtige meubels.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!

Bedrijven in dezelfde branche