ARDEE B.V.

Logo ARDEE B.V.

Boutershemstraat 46
4611 KD Bergen op Zoom

Tel. (0164) 242305

E-mail: contact@ardee.nl
Website: www.ardee.nl

Aantal medewerkers: 35
Vestigingsjaar: 1985

ARDEE B.V. is een technisch adviesbureau. ARDEE voert mono- en multidisciplinaire projecten uit (engineering en projectvoering) op het gebied van verbeteringen in het productieproces, debottlenecking, vervanging en instandhouding/onderhoud en brownfield projecten. Wij bieden onze opdrachtgevers technische kennis op het moment dat zij die nodig hebben.

Wij werken vooral voor de chemische industrie, de olie- en gassector, de voedingsmiddelenindustrie en de scheepsbouwsector in Zuidwest-Nederland. Maar u komt onze technici ook tegen in de gezondheidszorg, farmaceutische productie en de elektronica industrie.

Samen werken aan voldoende gekwalificeerde technici

De aanwezigheid van voldoende gekwalificeerde technici is cruciaal voor het voortbestaan van de industrie (in Zuidwest-Nederland). Wilt u meedenken en meedoen bij het vinden van gepaste oplossingen? Neem dan contact met ons op.

Onze diensten

  • Engineering / ontwerp
  • Projectmanagement
  • Begeleiden van de uitvoering
  • Testen en in bedrijf stellen
  • Technische en organisatorische adviezen
  • Personeelstekort oplossen
  • Asbest Database Beheer Sheets
  • ATEX Beheer Documenten

Interview met de onderneming

Wie een traditionele oplossing zoekt helpen we ook hoor, maar dat duurt wel eens langer, legt de ARDEE directeur, Herman den Boeft, uit. “Het is een feit dat de technische sector koploper is op velerlei gebieden. Helaas geldt dat ook voor de slinkende arbeidsmarkt, met maar liefst drie procent per jaar. Dat lijkt niet veel misschien, maar het is wél bijna een derde deel in tien jaar tijd. Dan wordt het al snel anders dus, want dit keren we niet zomaar. Je ontkomt daarom niet aan creatievere invullingen dan vaste contracten voor vaste werknemers, doodeenvoudig omdat er te weinig geschoolde mensen beschikbaar zijn.” Ideeën voor de toekomst ARDEE heeft daarom een aantal oplossingen bedacht en nog veel meer ideeën voor de toekomst. Den Boeft: “Daar is nog niet iedereen aan toe. Het kost tijd in de betrekkelijk traditionele technische wereld. Steeds meer bedrijven beginnen echter te ontdekken dat ze inmiddels echt een probleem hebben voor wat betreft...

Volledig interview »