AREND AUTO REGIO BRABANT

Postbus 9099, 5602 LB Eindhoven
Website: www.arendauto.nl

Arend Auto helpt de zakelijke markt op weg met Renault

Arend Auto is in de regio Midden-, Noordoost- en Zuidoost-Brabant dé Renault dealer personenauto’s, bedrijfswagens, occasions en het onderhoud hieraan. Het bedrijf heeft alles in huis als het gaat om mobiliteit voor de zakelijke markt. Zo kunt u bij Arend Auto terecht voor leasing verzekeringen en het totale wagenparkbeheer. Dat het autobedrijf zich richt op Renault is overigens niet zo verwonderlijk: Renault bedrijfswagens behoren al jaren tot de beste in het zakelijk segment.

Een Renault kopen of een Renault leasen reikt bij Arend Auto veel verder dan dat alleen. Het autobedrijf draagt persoonlijke aandacht hoog in het vaandel en gaat altijd voor advies op maat. Met 13 eigen vestigingen, verspreid over Brabant en de regio Amsterdam, geldt Arend Auto als specialist op het gebied van mobiliteit voor de zakelijke markt. Het bedrijf beseft dat u op elk moment wilt kunnen bouwen op een kwalitatief en professioneel wagenpark. En dus maakt het daar volop werk van.
Renault bedrijfswagens: al jaren bovenaan

Renault bedrijfswagens staan al jaren bovenaan de lijst van best gewaardeerde bedrijfsauto’s. De Renault bedrijfswagens bieden ondernemers volop comfort én zekerheid.

Maatschappelijk verantwoord

Bovendien heeft Renault modellen in allerlei klassen. Ook als het gaat om auto’s met een lage uitstoot van CO2 per kilometer. Rijdt u zakelijk, dan kan dit met een Renault al snel met slechts 14% bijtelling. Bent u maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen? Daarbij kan een groen en co2 vriendelijk wagenpark niet bij ontbreken.

Een Renault leasen of kopen?

Of u nu kiest voor een Renault leasen of kopen: Arend Auto biedt u een ruime keuze voor beide opties. Arend Auto heeft naast de nieuwste modellen ook een uitgebreid aanbod van Renault occasions. Vindt u het lastig om te kiezen tussen een Renault leasen of kopen? Vraag Arend Auto er dan gerust naar. De medewerkers ondersteunen u met maatwerk, en doen dat bijvoorbeeld ook als het gaat om uw wagenparkbeheer.

Duurzaam ondernemen bij alles

Arend Auto heeft oog voor maatschappelijk en duurzaam ondernemen. Dat bewijst het bedrijf met het BOVAG-certificaat ‘Erkend Duurzaam’. Arend Auto laat ermee zien dat het zuinig omgaat met energie, water en papier. Dat het afval beperkt en afvalstromen scheidt en dat het risicomanagement voert voor de opslag van gevaarlijke stoffen. Eigenlijk komt duurzaam ondernemen bij Arend Auto naar voren bij praktisch alles wat het bedrijf doet.

Voorop in elektrisch rijden

Bovendien vertaalt Arend Auto de aandacht voor duurzaam ondernemen ook in duurzame mobiliteitsoplossingen. Zo biedt het autobedrijf uit Eindhoven u de Renault Z.E. serie, die bestaat uit auto’s die volledig elektrisch rijden. Hoe dat uitpakt op de weg én voor uw besparing, laat Arend Auto u graag ervaren. Duurzaamheid en dienstverlening op maat: u merkt als klant direct waar het bij Arend Auto om draait.

   

Arend Auto 's-Hertogenbosch
Rietveldenweg 36
5222 AR 's-Hertogenbosch

073 6216111
denbosch@arendauto.nl

Arend Auto Eindhoven
Europalaan 2
5623 LJ Eindhoven

040 2450055
eindhoven@arendauto.nl

Arend Auto Heeze
Geldropseweg 22
5591 EC Heeze

040 2263848
heeze@arendauto.nl

Arend Auto Oisterwijk
Sprendlingenstraat 12
5061 KN Oisterwijk

013 5283905
oisterwijk@arendauto.nl

Arend Auto Oss
Griekenweg 29
5342 PX Oss

0412 698181
oss@arendauto.nl

Arend Auto Tilburg
Nobelstraat 5b
5051 DV Goirle

013 2132250
goirle@arendauto.nl

Arend Auto Valkenswaard
De Vest 52a
5555 XP Valkenswaard

040 2013633
valkenswaard@arendauto.nl

Arend Auto Veghel
Mountbattenweg 6
5466 AX Veghel

0413 315131
veghel@arendauto.nl

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!