ARJAN VAN DIJK GROEP

Wernhoutseweg 183-183
4884 MC Wernhout

Tel. (0164) 587500

E-mail: info@arjanvandijk.nl
Website: www.arjanvandijk.nl

100 jaar jubilieumfeest

Beleef het samen met de Arjan van Dijk Groep

Een evenementenbureau die je verwachting overtreft

De medewerkers van evenementenbureau Arjan van Dijk Groep staan voor je klaar met creatieve ideeën, deskundig advies en professionele organisatievaardigheden. Wil je een nieuw product of dienst op bijzondere wijze lanceren? Een nieuw bedrijfspand feestelijk openen? Of iets bijzonders doen voor je medewerkers? Arjan van Dijk Groep organiseert samen met jou een event dat een onuitwisbare indruk bij de gasten achterlaat.

Wie zijn we?

Een succesvol event is van onschatbare waarde. Gasten die na afloop van het event nog lang met elkaar napraten over deze bijzondere beleving, is precies wat je wilt. Doordat we altijd werken vanuit een concept, klopt het evenement en zijn alle details precies op elkaar afgestemd. Inmiddels werken we al meer dan veertig jaar volgens deze werkwijze. Arjan van Dijk Groep is hét eventbureau bij uitstek om jouw gasten een ultieme beleving te bezorgen. We zijn niet voor niets de Bedenkers van Beleving.

Bedenkers van Beleving

Heb jij genoeg lef om een spraakmakend event te organiseren? Stap uit je comfortzone. Neem creatieve specialisten in de arm. Of je nu een personeelsevent, relatiedag of jubileumfeest organiseert, met onze hulp maak je van het event een visitekaartje voor jouw bedrijf! Ons jonge, dynamische en gepassioneerde team zit vol ideeën. Van ieder project waarmee we aan de slag mogen, krijgen we nieuwe energie. We zijn altijd benieuwd naar de boodschap die iemand wil communiceren en welk gevoel iemand wil uitstralen. Met een team van meer dan twintig medewerkers zorgen we iedere keer voor een uniek evenement. 

#Maak het mee

Bij evenementenorganisatie komt veel kijken. Het vraagt om oog voor detail, creativiteit en een professionele organisatie. Arjan van Dijk Groep staat al meerdere decennia garant voor kwaliteit, heeft meerdere keren de Porsche lentemeeting verzorgd en is verantwoordelijk voor de kick off events van onder andere Volvo Cars Nederland, ABN Amro en Brabants Zeeuwse Werkgeversvereniging.

We beschikken over vier locaties, met ieder een eigen uitstraling. Samen bekijken we welke locatie het beste aansluit bij het karakter van het event dat je wilt organiseren. Of het nu een van onze locaties is of een eigen locatie die bijzonder is voor jou! Voor ieder evenement vinden we het perfecte decor, zodat we  het echte ‘wow’ gevoel kunnen overbrengen. Met een combinatie van catering, decor, creatieve medewerkers en de gastvrije bediening zorgen we dat het totaalplaatje klopt.

Bij een geslaagd event hoort ook culinaire verwennerij. Iedere dag bereiden onze gepassioneerde koks de heerlijkste gerechten. Dat doen zij voor een groep van tien personen maar ook voor een gezelschap dat uit duizend gasten bestaat. Onze koks geven ieder gerecht de aandacht die het verdient. Ze verrassen de gasten graag met unieke smaken en bijzondere presentaties. Je ziet echt dat ze passie voor hun vak koesteren.

Ben je op zoek naar een eventbureau dat je verwachtingen overtreft? Neem dan contact met ons op.

Inspiratie nodig voor je events? Bekijk ons portfolio of het [BE]leef magazine . Deze editie staat bol van inspirerende artikelen.

Download de nieuwste editie van het [BE]LEEF magazine

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!