home » bedrijven » Bouw »

ASK RENOVATIE

Seelenstraat 1a
6004 RL Weert

Tel. (0495) 711207

E-mail: info@askrenovatie.eu
Website: www.askrenovatie.eu

ASK Renovatie is specialist in het herstellen van lakschades en het renoveren van aluminium, staal en kunststof oppervlakken. Het bedrijf uit Budel beschikt over mobiele units, waardoor de medewerkers kwalitatief hoogwaardige herstelwerkzaamheden op locatie kunnen verrichten. Schakel ASK Renovatie in en uw woning of gebouw straalt binnen de kortste keren weer als vanouds.

Natlakken: geen verschil in kleur

ASK Renovatie onderscheidt zich onder meer met het zogeheten natlakken. Dat is een heel bewuste keuze: in vergelijking met poedercoaten biedt natlakken een uiterst fraai en nóg egaler oppervlak. De lakschadespecialisten van ASK Renovatie geven de lak precies dezelfde kleur als de objecten die niet behandeld worden. Na afloop van de werkzaamheden ziet u geen kleurverschil meer.

Renoveren en repareren op elke locatie

De lakschadespecialisten van ASK Renovatie werken in Nederland, België en Duitsland. Daarbij beperkt het bedrijf zich met renoveren en repareren niet tot één soort pand. Kantoorgebouwen, woningen, gebouwd van welk materiaal dan ook: ASK Renovatie neemt ze allemaal onder handen. Het bedrijf verzorgt het renoveren en repareren voor de particuliere én zakelijke klant, waaronder constructeurs en verzekeraars.

Aluminium renovatie voor elke klus

Aluminium renovatie kan op meerdere manieren. Denk bijvoorbeeld aan het herstel van kozijnen en deuren na slag- en stootschade of aan werkzaamheden na inbraakschade. De lakschadespecialisten van ASK Renovatie leveren deuren en kozijnen weer als nieuw op. Hetzelfde geldt voor serres en veranda’s, die als gevolg van hun vaak zonrijke positie veel krijgen te verduren. De lakschadespecialisten zorgen ervoor dat uw serre of veranda weer de gewenste kleur krijgt.

Staal renovatie en kunststof renovatie

Naast aluminium renovatie maakt ASK Renovatie ook werk van staal renovatie en kunststof renovatie. Bijvoorbeeld als het gaat om uw poort of rolluiken. Die kunnen in de loop van de jaren verkleuren, waarna de kleur niet meer past bij die van uw ramen en deuren. Dat doet al snel afbreuk aan de uitstraling van uw woning. ASK Renovatie voorziet uw poort of rolluiken op locatie en zonder demontage van de door u uitgezochte kleur.

Vakmanschap in oorspronkelijke staat

Het vakmanschap dat anderen al leverden, komt na het werk van de specialisten van ASK Renovatie weer volop tot z’n recht. Het gebruik van hoogwaardige materialen van de beste kwaliteit garandeert een optimaal eindresultaat.

Aluminium, staal en kunststof zijn bij ASK Renovatie in goede handen, voor welke opdracht dan ook.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!