ASSELBERGS & KLINKHAMER ADVOCATEN

Logo ASSELBERGS & KLINKHAMER ADVOCATEN

Bredaseweg 161
4872 LA Etten-Leur
Postbus 301
4870 AH Etten-Leur

Tel. (076) 5022080

E-mail: info@ak-advocaten.eu
Website: www.ak-advocaten.eu

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten is één van de grotere advocatenkantoren in West-Brabant. Zij staan particulieren, instellingen, corporaties, ontwikkelaars, overheden en ondernemers bij op het gebied van letselschade-,  arbeids-, ondernemings-, vastgoed- en familierecht. Door deze brede expertise zijn zij in staat klanten op alle vlakken juridisch te ondersteunen. Een sterk kantoor wordt gedragen door een team van sterke individuen.

Loesje Klaasen-Frankfort

Onze kernwaarden (aandachtig, aanwezig en aansprekend) onderschrijven wie wij zijn, waar we voor staan, aldus Loesje Klaasen-Frankfort (manager Business Development & Bedrijfsvoering). Wij zijn op de hoogte van wat er speelt in de markt en bij de klant. Door aandacht te hebben voor onze klanten, weten wij tevens wat er bij hen speelt en zijn wij in staat onze dienstverlening af te stemmen op de wens van onze klant. Zo garanderen wij onze klanten de beste dienstverlening.

Receptie

Wij  zijn altijd bereikbaar voor onze klanten. Dat vinden wij een vanzelfsprekendheid. Als de klant een probleem heeft, op welk vlak ook, wil hij snel geholpen worden. Onze laagdrempelige werkwijze en toegankelijkheid, zorgen ervoor dat wij onze klanten snel kunnen ontzorgen.

Dat wij alles op alles zetten om onze klanten van dienst te zijn, betekent niet dat wij niet kritisch zijn. Wij zijn open en eerlijk over de mogelijkheden van onze klanten, schatten kansen reëel in, maar gaan tegelijkertijd voor onze klanten door het vuur. Wij zijn ervan overtuigd dat dat het beste voor de klant is.

Het advocatenkantoor gevestigd in Etten-Leur is gespecialiseerd in Ondernemingsrecht, Vastgoedrecht, Letselschaderecht, Familierecht, , Arbeidsrecht, Strafrecht en mediation. Tussen de experts binnen het kantoor vindt voortdurend intensieve kennisuitwisseling over de verschillende thema’s plaats.

Mensen in overleg

Ontzorgen

De vastgoedspecialisten van Asselbergs & Klinkhamer treden op voor projectontwikkelaars, aannemers, woningcorporaties, zorginstellingen, architecten, gemeenten en constructeurs. Wij zitten met de klant aan tafel bij overleggen met gemeenten en verzorgen ook de contracten voor onze klanten. Daarnaast helpen wij onze klanten ook bij het aanvragen van tijdelijke ontheffing van bestemmingsplannen, vergunningen en herontwikkelingslocaties. Verder verzorgen we ook huurcontracten voor hen en als er eens een conflict is met een huurder, dan proberen wij achter de schermen mee te denken over een oplossing.’ Ze geeft aan dat veel klanten die manier van samenwerking als prettig ervaren. Dat blijkt ook uit de reviews die zij ontvangen na het afronden van een zaak. ‘Dan krijgen wij te horen dat we goed bereikbaar, toegankelijk en flexibel zijn. Dat is natuurlijk een mooi compliment. Daarnaast vinden partijen het handig dat wij vrijwel alle juridische expertises onder één dak aanbieden, om zij dan makkelijk kunnen schakelen als zij met verschillende juridische vraagstukken te maken krijgen.’

Inleven in klanten

De Ondernemingsrechtspecialisten van Asselbergs & Klinkhamer Advocaten richt zich onder meer op mkb-ondernemers en staat ook een aantal beursgenoteerde bedrijven bij. Loesje Klaasen-Frankfort: ‘Onze advocaten kunnen zich goed inleven in de positie van hun klanten en zien tegen welke praktische problemen zij aanlopen en wat zij belangrijk vinden. Een ondernemer is als het even kan met zijn vak bezig en niet met al het geneuzel er omheen. Ondernemers zien in ons een sparringpartner. Daarbij verliezen wij de commerciële belangen van de onderneming uiteraard nooit uit het oog.’

Ondernemers staan wij ook bij in privé kwesties. Bijvoorbeeld als een ondernemer te maken krijgt met een scheiding. Onze Familierecht advocaten vervullen zowel de rol van advocaat als mediator bij een scheiding. Hoewel zij steeds zullen bezien of een goede regeling tot de mogelijkheden behoort, zijn zij niet terughoudend als er geprocedeerd moet worden.

Arbeidsrelatie

In het arbeidsrecht gaat het over de verhouding tussen een werkgever en een werknemer. Daarbij komen de meest uiteenlopende kwesties aan de orde. ‘Problemen in de arbeidsrechtelijke sfeer hebben soms grote gevolgen voor werkgever en werknemer. Hierbij moet niet alleen worden gedacht aan ontslagprocedures of problemen met bestaande (arbeids)overeenkomsten of het opstellen daarvan, maar ook aan ziekte en arbeidsongeschiktheid. Daarnaast kunnen veranderingen in een onderneming als gevolg van bijvoorbeeld een reorganisatie of overname vergaande gevolgen hebben voor de arbeidsrelatie. Wij kunnen ondernemers onder meer helpen bij het opstellen en beoordelen van arbeidsovereenkomsten en contracten, het inrichten van een personeelsdossier, adviseren in gevallen wanneer een arbeidsconflict dreigt of bij het beëindigen van arbeidsovereenkomsten. Onze experts volgen de ontwikkelingen in het vakgebied op de voet, waardoor zij onze klanten kunnen adviseren en bijstaan op momenten dat dit nodig is.’

Raam met tekst

Letsel

Iedereen kan te maken krijgen met een ongeluk of voorval waardoor letselschade ontstaat. Bij ons kantoor behartigen wij de belangen van ieder slachtoffer. Het gespecialiseerde team van Letselschade advocaten heeft veel ervaring met het bijstaan van belangen van personen die letsel hebben opgelopen als gevolg van verkeersongevallen, arbeidsongevallen, medische fouten, hondenbeten, valpartijen door een slecht wegdek, mishandelingen en alle andere incidenten die letsel kunnen veroorzaken. Het team bestaat uit verschillende type advocaten en juristen. Heel belangrijk, want er moet een klik zijn tussen een klant en de advocaat die zijn zaak behandelt. Door de omvang van het team is het in de praktijk nooit een probleem om een match voor de klant te vinden.

Kantoorgebouw

mensen op straat voor kantoorgebouw

mannen op bouwplaats

 

Interview met de onderneming

Dimitri Kochx is gespecialiseerd in Vastgoed, één van de partners van het kantoor en lid van het Dagelijks Bestuur. Kochx: "Onze kernwaarden (aandachtig, aanwezig en aansprekend) onderschrijven wie wij zijn en waar we voor staan. Door continu aandacht te hebben voor onze klanten en te weten wat er speelt in de markt waarin zij opereren, zijn wij in staat onze dienstverlening af te stemmen op de wensen en behoeften van onze klanten. Wij zijn altijd bereikbaar, vinden dat een vanzelfsprekendheid. Als een klant immers een vraag of probleem heeft, op welk vlak dan ook, wil hij snel geholpen worden. Dat wij alles op alles zetten om onze klanten van dienst te zijn, betekent niet dat wij niet kritisch zijn. Wij zijn open en eerlijk over de mogelijkheden van onze klanten, schatten kansen reëel in, maar gaan tegelijkertijd voor onze klanten door het vuur. Wij zijn ervan overtuigd dat dat het beste voor de klant is." Meegroeien Asselbergs & Klinkhamer heeft veel...

Volledig interview »