AVANT-GARDE VAN GROENINGE, RESTAURANT

Philips Stadion, ingang 7, derde etage
Frederiklaan 10D,
5616 NH Eindhoven

Tel. (040) 2505640
Fax (040) 2505643
E-mail: info@restaurantavantgarde.nl
Website: www.restaurantavantgarde.nl

Gratis parkeren bij P3 ingang 7

Aantal medewerkers: 14

Er zijn wereldwijd maar weinig voetbalstadions met een restaurant met Michelin-ster. Toch heeft Nederland er één, met Avant-Garde Van Groeninge in Eindhoven. Het restaurant bevindt zich in het Philips Stadion, met fraai uitzicht op de grasmat van PSV. In de warme en gastvrije ambiance voelt iedere gast zich meteen thuis. Een gevoel dat nog eens wordt versterkt na een eerste blik op de kaart.

Franse keuken met eerlijke producten

Avant-Garde Van Groeninge onderscheidt zich met een Franse keuken met moderne invloed. Het restaurant uit Eindhoven heeft oog voor de laatste gastronomische trends, maar blijft vooral bij de basis. Eerlijke producten, als basis voor unieke gerechten: dat is waar Avant-Garde Van Groeninge al jarenlang voor staat. De Michelin-ster onderstreept de kwaliteit van de keuken. Dat een Michelin-ster niet altijd wil zeggen dat de prijzen hoog zijn bewijst Avant-Garde Van Groeninge met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Genieten van wisselende arrangementen

Laat u door Avant-Garde Van Groeninge verrassen met wisselende arrangementen. Afgestemd op de seizoenen en tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zo geniet u voor 110 euro per persoon van een uitgebreid vijfgangen all-in menu. En wat dacht u van het luncharrangement? Voor 49,50 euro biedt Avant-Garde Van Groeninge u naast de drie gangen ook een aperitief en twee glazen wijn.

Gratis parkeren naast het Philips Stadion

Prettig tafelen begint bij Avant-Garde Van Groeninge al voordat u binnen bent. U parkeert gratis, praktisch naast de deur. En bent u eenmaal binnen in het Philips Stadion, dan laat u zich in de watten leggen door de gastvrije bediening. Een bezoek aan het verwarmd buitenterras is op elk moment van het jaar comfortabel. Bovendien kunt u overal in het restaurant gebruikmaken van gratis wifi.

Culinair genieten met voetbalwedstrijden

Genieten van voetbaltechnische en culinaire hoogstandjes op het allerhoogste niveau? Avant-Garde combineert graag het beste van beide werelden. Door de unieke locatie kan deze bijzondere combinatie worden gemaakt. Zo is er een speciaal arrangement voor culinair genieten met voetbalwedstrijden.

Bent u stoelhouder van PSV, dan serveert  Avant-Garde Van Groeninge u voor 77,85 euro (ex. btw) per persoon een heerlijk driegangendiner voor. Uiteraard voorzien van passende wijnen en afsluitend koffie of thee. Ook als u geen stoelhouder bent in het stadion zijn er mogelijkheden om uw bezoek aan Restaurant Avant-Garde Van Groeninge eens te combineren met het bekijken van een thuiswedstrijd van PSV. Voor meer informatie hierover kunt u terecht via: commercie@psv.nl.

Zakelijk of privé. Voor een lunch of diner. Een bezoek aan Avant-Garde Van Groeninge in Eindhoven staat op elk moment voor culinair genieten. Neemt u binnenkort eens contact op voor een reservering? Wij verwelkomen u graag!

Een kijkje in de keuken, dat kan nu ook op Instagram!

Samenwerkingen met Boutique hotel Lumière en PSV te Eindhoven
&
Aangesloten bij de vereniging Les Patrons Cuisiniers

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!