BAM BOUW EN TECHNIEK B.V. REGIO OOST

Laan van Malkenschoten 60
7333 NP Apeldoorn
Postbus 1159
7301 BK Apeldoorn

Tel. (055) 5387600

E-mail: oost@bam.com
Website: www.bambouwentechniek.nl

BAM Techniek is de technische tak van de Koninklijke BAM Groep. Als multidisciplinair installateur houdt BAM Techniek zich bezig met het ontwikkelen, installeren en beheren van technische installaties en systemen.

Alle kennis in huis

BAM Techniek B.V. ontwerpt, installeert, exploiteert en beheert technische installaties voor utiliteitsbouw, industrie, woningbouw en infra. Het bedrijf heeft als doel om installatietechniek op een optimale en duurzame manier in te zetten voor gebouwen en processen. De installateur beschikt hiervoor over kennis van uiteenlopende disciplines.

Want of het nu gaat om werktuigbouwkunde, ICT of elektrotechniek; BAM Techniek is er in thuis. De bundeling van kennis zorgt ervoor dat geen uitdaging te moeilijk is. Maatwerkoplossingen zijn eerder regel dan uitzondering. Ze ontzorgen haar klanten. Een goed voorbeeld is de nauwe samenwerking met BAM Utiliteitsbouw, waarmee BAM Techniek het complete beheer van gebouwen verzorgt.

Betrouwbaar en solide

Wie samenwerkt met BAM Techniek zal al snel bemerken dat hij te maken heeft met een degelijk en betrouwbaar bedrijf met een uiterst solide basis. Een bedrijf dat regionaal werkt en de plaatselijke markt kent, maar ook landelijk opereert. Bovendien maakt BAM Techniek onderdeel uit van de Koninklijke BAM Groep, een solide partner.

Naast dat dit een gevestigde naam is, is de onderlinge kennisdeling tussen de verschillende dochters van onschatbare waarde. Haar betrouwbare karakter dankt ze ook aan de flexibele, authentieke en bovenal toegankelijke houding van haar medewerkers. Zij verstaan de kunst van het opbouwen van hechte, langdurige klantrelaties.

Duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid

Duurzaamheid is een belangrijk thema dat hoog op de agenda staat van BAM Techniek. Het bedrijf onderkent het belang dat de aarde op een verantwoorde manier moet worden overdragen aan volgende generaties. Haar bijdrage aan een duurzame maatschappij bestaat onder andere uit het terugdringen van CO2-uitstoot en het ontwikkelen van duurzame installaties.

BAM Techniek investeert ook in mensen. Dit doet ze door ze een gezonde en veilige werkplek te bieden, maar ook door aandacht te schenken aan ontwikkeling en motivatie.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!