home » bedrijven » Bouw »

BASIS B.V.

Logo BASIS B.V.

Minden 15,
7327 AW Apeldoorn

Tel. (055) 3012002
Fax (055) 3012006
E-mail: info@basisbv.nl
Website: www.basisbv.nl

Basis BV uit Apeldoorn is gespecialiseerd in vloeren, daken, wegdekken en wanden. Basis ontwikkelt slimme producten en flexibele toepassingen voor onder andere scholen, parkeergarages, werkplaatsen, magazijnen, sporthallen en dierentuinen; duurzaam en van hoge kwaliteit.

Hoogontwikkelde vloeren, vloerafwerking en wanden

De technisch hoogontwikkelde vloeren en vloerafwerking van Basis BV zult u overal tegenkomen. In scholen en sporthallen, maar ook in parkeergarages, werkplaatsen en magazijnen en zelfs in dierentuinen. Het Apeldoornse Basis BV ontwikkelt slimme en flexibele toepassingen zoals:

  • duurzame, hoogelastische bedekkingen voor parkeerdekken en daken (van de meest uiteenlopende gebouwen);
  • verwarmde wegdekken voor op- en afritten, viaducten en bruggen;
  • akoestische wanden in sportaccommodaties (om ongewenste nagalm te absorberen);
  • polyurethaan gietvloeren (bijzonder geschikt voor scholen);
  • dierenvloersystemen.

Basis-systemen

Basis-systemen herkent u aan hun hoge kwaliteit, flexibele toepassingen, lange levensduur, duurzaamheid en topservice. Basis BV verdiept zich in haar klanten en zal uw vragen en eisen beantwoorden met een persoonlijk en deskundig advies. Basis BV beschikt over jarenlange ervaring en staat garant voor levering volgens afspraak, vakkundige montage en een probleemloos gebruik.

Gietvloeren voor scholen

Polyurethaan gietvloeren zijn supersterk, hard maar ook elastisch en scheuroverbruggend. Het zijn veilige vloeren door hun stroefheid. Ze voorkomen glij- en valpartijen, ook wanneer het buiten regent. Deze vloeren zijn daardoor ideaal voor gebruik in scholen. De polyurethaan gietvloeren hebben een betonlook, zijn vloeistofdicht en gemakkelijk te reinigen. Basis BV levert ze in allerlei kleuren.

Parkeergaragevloeren

Voor de vloeren van parkeergarages levert Basis speciale epoxy coatingproducten. Dit is een hard en supersterk materiaal dat bestand is tegen extreme belasting. De epoxy coatingproducten zijn gemakkelijk te reinigen. U heeft de keus uit tal van kleuren en een afwerking die varieert van eiglans, mat tot stroef. Daarnaast levert Basis BV producten voor de afwerking van parkeergaragevloeren. Ook deze zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar en tevens stroef en slijtvast en bestand tegen olie en benzine.

Dierenvloersystemen

Dierentuinvloeren hebben hun eigen specifieke eisen. Ze moeten sterk zijn, verend, elastisch, schokdempend en stroef. De dierenvloersystemen van Basis BV voldoen hieraan en zijn bovendien vloeistofdicht, naadloos en bestand tegen agressieve stoffen. Allemaal belangrijke eigenschappen voor de vloeren in dierenverblijven. Verschillende dierentuinen kozen al voor de dierenvloersystemen van Basis BV. En zo huisvest Basis onder andere neushoorns, olifanten, antilopen en giraffes.

Wegdeksystemen

Thermat® is een ingenieus systeem dat zorgt voor verwarmde wegdekken. Met dit duurzaam elektrisch verwarmingssysteem helpt u ongelukken op gladde op- en afritten en parkeerdekken voorkomen. Thermat® is uitermate geschikt voor hellingbanen, tunnel- en garage-inritten, viaducten en bruggen. Het wegdeksysteem heeft met acht tot tien minuten een zeer korte opwarmtijd.

Wandsystemen voor sportaccommodaties

In overdekte sportaccommodaties is het belangrijk dat nagalm zoveel mogelijk wordt beperkt. Door het gebruik van de verkeerde materialen voor wanden, sportvloeren en plafonds ontstaan er hinderlijke echo’s. Deze zorgen voor klachten bij sporters, sportdocenten en trainers. Zij kunnen elkaar moeilijker verstaan en krijgen regelmatig te maken met hoofdpijn, stemproblemen en gehoorschade. Het Basiswall | ASA® wandsysteem van Basis BV zorgt voor een verbeterde akoestiek en een flinke vermindering van de nagalm.